Mózgozwęglacz - problem z kombinezonem (może jest dziurawy)

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Mózgozwęglacz - problem z kombinezonem (może jest dziurawy)

Postprzez xotox w 20 Mar 2008, 11:17

Witam!
Problem polega na tym, że pomimo tego iż mam na sobie kombinezon od doktorka z Jantaru to nie chroni mnie przed psioniczną strefą. Jak już wchodzę na te platformy aby wyłączyć 4 wajchy to kombinezon mnie nie chroni i tracę 80% życia co kilka sekund, po czym zarzucam apteczkę i tak w kółko) A licznik oczywiście odlicza obiecany czas. Pewnie po wielu próbach by się udało, przecież słonia można nauczyć tańczyć z cygarem w zębach ale skoro mam taki kombinezon to po to aby działał! Proszę o pomoc i z góry dzięki.
xotox
Kot

Dołączenie: 20 Mar 2008, 10:57
Ostatnio był: 20 Mar 2008, 10:59
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Valentino w 20 Mar 2008, 11:21

Anty-Psioniczny dostaje się tylko hełm, zielony/pomarańczowy kombinezon przed Mózgozwęglaczem nie chroni. Jest u Sacharowa ( cyz jak on tam sie nazywał ) zadanie z skalibrowaniem hełmu psionicznego. Nie jest to trudne, więc powinieneś sobie poradzić :P
Awatar użytkownika
Valentino
Opowiadacz

Dołączenie: 06 Lis 2007, 12:02
Ostatnio był: 08 Sty 2015, 23:18
Miejscowość: Z Ekranu Rejestracji
Frakcja: Naukowcy
Kozaki: 8

Postprzez xotox w 20 Mar 2008, 11:37

Ach to tak! Dzięki! Miałem właśnie reklamować ten kombinezon ;)
xotox
Kot

Dołączenie: 20 Mar 2008, 10:57
Ostatnio był: 20 Mar 2008, 10:59
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości