System.ltx

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

System.ltx

Postprzez sms216 w 28 Mar 2013, 12:18

Witam, otóż po {nie}udanym odinstalowaniu Oblivion lost (chyba musiałem odinstalować coś więcej niż Obliviona) wyświetla mi się komunikat o treści:

,,Cannot find file d:\s.t.a.l.k.e.r.-shadow of chernobyl\gamedata\config\system.ltx Reinstalling application may fix this problem''

Jest niestety jeden szkopuł, a mianowicie to że zgubiła mi się płyta i nie mogę zrobić reinstala, czy jest inna możliwość naprawienia tego błędu?

ps. Dołączam log
Kod: Zaznacz wszystko
* Detected CPU: GenuineIntel Pentium-II, F6/M5/S2, 2974.00 mhz, 24-clk 'rdtsc'
* CPU Features: RDTSC, MMX, SSE, SSE2

Initializing File System...
using fs-ltx fsgame.ltx
FS: 75 files cached, 90Kb memory used.
Init FileSystem 0.003122 sec
'xrCore' build 3116, Aug 15 2007

.
Ostatnio edytowany przez sms216, 28 Mar 2013, 12:31, edytowano w sumie 1 raz
sms216
Stalker

Dołączenie: 20 Sty 2013, 11:25
Ostatnio był: 21 Maj 2018, 15:03
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Noiseless Viper
Kozaki: 3

Reklamy Google

Re: System.ltx

Postprzez Pangia w 28 Mar 2013, 12:29

Jeśli odinstalowałeś sobie "coś więcej", to zapewne wypieprzyłeś połowę plików i o grze możesz zapomnieć, a nikt Ci przecież nie będzie dosyłał kilkuset pliczków, żeby sprawdzić, czy Stalker wreszcie ruszy.
Masz teraz kilka rozwiązań. Podzielę Ci je na 2 typy:
- legalne - powiesić się/kupić sobie drugi egzemplarz gry/przewrócić całą chałupę do góry nogami i znaleźć płytę z grą
- nielegalne - poprosić swojego uzbekistańskiego ciotecznego wujka, żeby Ci przysłał absolutnie legalnie zakupioną na bazarze w Taszkencie pudełko z grą w wersji 1.007 w języku suahili - "if you know what I mean"

A swoją drogą to w BBCode NIGDY NIE UŻYWA SIĘ SPACJI - [code], nie [ code ]
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!

Za ten post Pangia otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive sms216, nelson82.
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez sms216 w 28 Mar 2013, 12:33

No to sobie nie pogram ale zostaje jeszcze zew i czyste więc nie jest tak źle, pozatym dziękuje za próbę pomocy. :)

Ps. Już wiem co zostało usunięte :) wszystko co miało gamedata w nazwie....
Ostatnio edytowany przez sms216, 28 Mar 2013, 12:36, edytowano w sumie 1 raz
sms216
Stalker

Dołączenie: 20 Sty 2013, 11:25
Ostatnio był: 21 Maj 2018, 15:03
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Noiseless Viper
Kozaki: 3

Postprzez Pangia w 28 Mar 2013, 12:34

Wiesz... Nie musisz się chwalić, że wujek Ci kupił grę, a może jakoś skleiłbyś z dwóch wersji jedną grę (o ile dostałbyś odpowiednią wersję gry do tej, jaką miałeś oryginalnie)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości