Wroga powinność

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wroga powinność

Postprzez Rizun w 20 Sty 2012, 19:44

Przede wszystkim na wstępie wszystkich witam :). Przejdę do sedna - postanowiłem zagrać po dłuższej przerwie ponownie w SoC. Tym razem z modem complete. Nie wiem czy to wina moda czy też nie, ale po wykonaniu misji dla Łukasza: wybiciu obozu czachy i pozbyciu się kabla, członkowie Powinności w barze są do mnie wrogo nastawieni. Co mam zrobić by to naprawić? W modzie jest możliwość dołączenia do dowolnej frakcji u barmana w barze i ''wykupienie'' sobie ułaskawienia u danej frakcji, ale niestety nic to nie daje. Zapłaciłem 40.000 bo samotnicy polowali na mnie za wyeliminowanie kilku z nich (questy), i dołączyłem do powinności. Po tej operacji w rankingu członkowie frakcji byli już przyjaźni, ale zaraz po wyjściu z baru usłyszałem komunikat, że spotka mnie kara za morderstwa itd. itp. Naprawdę już nie wiem co robić. Nie chcę rezygnować z moda bo poprawia grafikę i pozwala naprawiać przedmioty co bardzo mi pasuje. Czy jeśli dołączę do Wolności u Łukasza i wyrżnę w pień cały Bar to będę miał możliwość ukończenia gry? Proszę o pomoc.
Awatar użytkownika
Rizun
Stalker

Dołączenie: 20 Sty 2012, 19:34
Ostatnio był: 02 Gru 2022, 10:12
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 6

Reklamy Google

Re: Wroga powinność

Postprzez Wheeljack w 20 Sty 2012, 20:34

Nie ma ratunku z wyjątkiem wczytania wcześniejszego zapisu.
Awatar użytkownika
Wheeljack
Administrator

Dołączenie: 13 Kwi 2009, 18:52
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 19:51
Miejscowość: Fraktal
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 725

Postprzez lektors w 20 Sty 2012, 20:54

Pamiętam kiedyś że wyrżnąłem ten obóz, ale powinność ( frakcja ) była nastawiona neutralnie. Pamiętam tylko że wybierałem jakieś opcje dialogowe - nie pamiętam które, było to dawno temu. Ktoś może wie co trzeba zrobić?
Image
Awatar użytkownika
lektors
Tropiciel

Dołączenie: 14 Cze 2009, 20:32
Ostatnio był: 03 Lut 2017, 05:22
Miejscowość: Toruń
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 55

Postprzez weteran XD w 20 Sty 2012, 21:09

Mod niema z tym nic wspólnego też tak miałem rozwaliłem czache zabiłem kabla wracam z buldogiem oddać kuesta.
wchodze na teren baru i słyszę "na terenie powinności znajduje się zabójca odnaleść i zlikwidować " czy jakoś tak.
Musisz wczytać grę przed wźęciem kuesta na zlikwidowanie czachy :E :wódka:
Awatar użytkownika
weteran XD
Stalker

Dołączenie: 19 Sty 2012, 23:08
Ostatnio był: 31 Gru 2014, 22:20
Miejscowość: gdzieś tam w czarnobylu
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: -26

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 21 gości