Destroy level's

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Destroy level's

Postprzez Redzik w 06 Gru 2011, 21:33

Witam,
mam otóż taki dziwny problem. Wczoraj zainstalowałem na swoim trochu podstarzałym komputerku Stalkera Cień Czarnobyla. Kupiłem go w CD-Actionie ;p i postanowilem zagrac i od razu pojawiły się schody.
Otóż gdy mam już zamiar wyjść z gry kopmuter mi się zamula i po jakiejś minucie wyskuakuje Konsola , cos podobnego jakby to odpalić za pomocą kalwisza ~` i pisze coś takiego: Destroy levels's a pod tym wystepuje ok 15 linijek jakiś znaczków : Destroy level 08996 itp. w kolumnach. Po tym gra wyłącza mi się ok 3 minut i jest to troche wrustrujące gdyż nei lubie czegoś takiego , niekeidy nawet nie reaguje na zawołania do START badż Ctrl+Alt+Delete.Nie chcę tej '' mega '' gierki usuwać ale mój brat siw wkurza jak zaśmiecam kompa i kieruje takie pytanie:

Czy da się jakoś to wyłączyć??
Czy u was też tak dlugo sie wyłącza??

HELP!!

Stalker jest w wersji 1.0006

Moje parametry:
1 Gb Ram Ddr2
Karta Ge Force Galaxy 8600 256 mg
Procek jakis AMD Sempron ok 1.80 GhZ-musze kupic nowy wiem ;p
Shadery zoptymalizowane
Windows XP Service Pak +
Redzik
Kot

Dołączenie: 06 Gru 2011, 21:19
Ostatnio był: 06 Gru 2011, 21:34
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Big Ben
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Destroy level's

Postprzez scigacz1975 w 06 Gru 2011, 21:44

Wyłącza się tak jak powinno. Po uruchomieniu zmniejsz ustawienia grafiki na możliwie niskie to może trochę przyspieszy (masz bardzo mało ram jak na SoC) poza tym ustaw sobie vrtualną na min. 4096 - tu masz link do tematu z najczęstszymi pytaniami a tu o pliku stronicowania (virtual mem)
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 11 Lis 2024, 01:03
Miejscowość: Stalowa Wola
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez impulse_101 w 06 Gru 2011, 22:05

Zamiast wyłączać zabij proces w menadżerze i tyle.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez djcycu w 06 Gru 2011, 22:26

Zabijanie procesu mało da. Lepiej jest normalnie grę zamykać i po problemie. Radził bym dokupić dodatkowe giga ramu bo inaczej gra nie będzie szybko reagować tj. zapomnij o modach... Tam nacisk głównie idzie na RAM i pamiętam jak było u kumpla... Gra działa spoko, zamyka się chwilę ale za to bardziej rozbudowane mody musiał sobie darować.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości