Misje u Wilka

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Misje u Wilka

Postprzez Provski w 27 Sie 2011, 12:29

Jak grałem pierwszy raz w cień czarnobyla to pamiętam że miałem u Wilka w kordonie misję żeby uratować jego brata (chyba) a teraz jak gram to miałem u niego tylko "znisacz legowisko dzików". Coś mi się pomieszało czy misja się zdematerializowała?
Твоя цель здесь. Иди ко мне.
Твой путь завершается. Иди ко мне.
Вознаграждён будет только один.
Твоё желание скоро исполнится.
Пришло время. Я вижу твоё желание.
Путь завершён, человек. Иди ко мне.
Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь.
Provski
Tropiciel

Dołączenie: 17 Maj 2011, 09:03
Ostatnio był: 25 Lip 2022, 20:40
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 42

Reklamy Google

Re: Misje u Wilka

Postprzez Gabriel w 27 Sie 2011, 12:44

Może dlatego że to było w Czystym Niebie co?
PS - znisacz legowisko dzików :D
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Dołączenie: 02 Sie 2011, 10:00
Ostatnio był: 14 Gru 2011, 17:11
Miejscowość: dlzkcmsfj afgva rwet 9a/7
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 23

Postprzez Provski w 27 Sie 2011, 13:12

Tak jak myślałem... A legowisko dzików już dwa razy znisczyłem. Można przejść na wysypisko bez brania głównej misjii od sidorowicza?
Provski
Tropiciel

Postprzez Gabriel w 27 Sie 2011, 15:30

Nie bo nie wyjdziesz z bunkra, ale jak się zgodzisz to można tam pójść ale bez noża itd. bo Wilk ci to daje, ale wtedy uruchamia się jego misja z porozmawianiem z jego zwiadowcami. Trochę to chaotycznie napisałem więc strzelaj jeśli czegoś nie zrozumiałeś, chętnie ci odpowiem.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Postprzez Provski w 27 Sie 2011, 16:47

Pierwszego zdania nie rozumiem. :D
P.S. Wiem zły dział ale źle mi się kliknęło. Jak się da to proszę o przeniesienie.
Provski
Tropiciel

Postprzez Gabriel w 27 Sie 2011, 16:56

1.Intro z trupiarką w SoC.
2.Sidorowicz gada Ci że cię uratował itd - tutaj musisz wziąć misję by wyjść z bunkra.
3.Teraz możesz iść do wysypiska, ale jeśli nie pogadasz z Wilkiem to nie da ci noża i Pm. Ale możesz uzbierać 10000 sprzedając m.in. kombinezon najemnika jest na dachu w budynku w którym później śpi Żwawy lub inne rzeczy np. artefakty i wykonać misje dla Wilka bez brania misji Sidorowicza powiedz mu że się boisz i już - potem zapyta cię znowu. A po co? Bo Sidorowicz czasem sprzedaje Tundera na amunicję do kałacha który ma Barin w Barze - przydatna broń np. w Agropromie.

Za ten post Gabriel otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Provski.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Postprzez Provski w 27 Sie 2011, 17:17

Aaa o ten bunkier ci chodziło. Dzięki za odpowiedź masz odemnie :wódka:. Chodziło mi głównie o to że ja chciałem sobie pójść pozbierać artefakty na wysypisku żeby uzbierać na lepszy sprzęt bez brania głównego zadania.
Provski
Tropiciel

Postprzez Gabriel w 27 Sie 2011, 17:18

Możesz nie gadać z Wilkiem i sobie pójść wiśta... raz tak zrobiłem ale trudno bez noża przeżyć. I dzięki za Kozaka.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Postprzez szczygieł w 28 Sie 2011, 19:21

Wracając do tematu to u Wilka faktycznie można wykonać dwie misje, w pierwszej o której wspomniano należy uratować jakiegoś stalkera przed mutantami, a w drugiej uratować brata Wilka. Tylko jest taki minus, że drugiego zadania nie można wykonać zaraz po pierwszym. Nie wiem dokładnie kiedy można je odblokować, ale na pewno się da. Poleć po prostu z fabułą dalej i wróć później. Aha i pamiętaj żeby zabrać ze sobą dwa karabiny ; )
Żeby nie było nieporozumień pisałem o CS.
Pozdro
szczygieł
Kot

Dołączenie: 25 Lut 2011, 19:43
Ostatnio był: 20 Wrz 2016, 19:24
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 5

Postprzez Provski w 28 Sie 2011, 20:12

A czemu akurat dwa karabiny?
Provski
Tropiciel

Postprzez szczygieł w 29 Sie 2011, 10:29

:E Jeśli koniecznie chcesz wiedzieć to powiem. Brat Wilka nie ruszy się bez broni, więc trzeba będzie mu ją dać i nie może to być pistolet (RPG i strzelba chyba też nie). Najlepiej kupić przed tą misją AK. I jeszcze trzeba pamiętać, że gościu weźmie od nas broń, którą trzymamy w rękach, więc przed rozmową z nim zmieniamy na AK. :E Oczywiście nie trzeba tak robić, ale potem trzeba go jeszcze odeskortować, a z samym pistoletem może być trudno, choć zazwyczaj nikt nas nie atakuje (no chyba, że jakiś mutant się przypatoczy). Od razu mówię, że tego karabinu nam nie odda. :E
Pozdro
szczygieł
Kot

Dołączenie: 25 Lut 2011, 19:43
Ostatnio był: 20 Wrz 2016, 19:24
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 5

Postprzez szczypiorofix w 29 Sie 2011, 11:05

Niekoniecznie karabin. Z tego co pamiętam można dać mu np. Korę (mi na nieszczęście trafił się bezgłośny PB1s (Fort-12) ale już nie chciało mi się tego powtarzać więc mu ją podarowałem. Poza tym w opcji dialogowej masz do wyboru co mu dasz. To że zabrał to co miał kolega wyżej w inwentarzu w miejscu na broń wynika pewnie z tego że nie miał innej broni. Mi nigdy to się nie stało że brat Wilka zabrał mi moją aktualnie używaną broń. Poza tym nie jest koniecznie wymagane żeby dać mu jakąkolwiek broń. Jak przechodziłem tą grę pierwszy raz to mu nie dałem pistoletu - dokładnie nie pamiętam więc jeśli to błąd to sorry ;) Za drugim razem dałem mu wspomnianego PB1sa - owszem zabrał mi ją z okienka ale nie miałem innej "małej" broni w inwentarzu :)
"Pewnego pięknego październikowego poranka Umierająca Ziemia połknęła własne bebechy i zmarła w konwulsjach" - Opowieść Poety: Pieśń Hyperiona.

Za ten post szczypiorofix otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive artur11111.
Awatar użytkownika
szczypiorofix
Tropiciel

Dołączenie: 20 Cze 2011, 20:50
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 14:03
Miejscowość: Wawa
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 44

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 15 gości