kilka pytań

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

kilka pytań

Postprzez dudzioq w 07 Cze 2011, 19:39

a wiec tak przechodzę drugi raz jakże fajne gre jaka jest stalker soc ^^.
niestety moje pierwsze podejście mimo starań zakończyło sie złym zakończeniem
tym razem naprawiłem błąd. Lecz mam kilka pytani :
jak moge zdobyć Egzoszkielet PNB-4UZ ?
przy kordonie jest taka baza wojskowo (idąc w prawo) nie chodzi o to przejście w strone wysypiska tylko to z szlabanem znalazłem tam jakies dokumenty czy są one przydatne ?
tym razem dołączyłem do powinność i mam misje z mozgozweglaczem(czerwony las) czy moge gdzies wcześniej znaleść Wintara BC ? np w magazynach wojskowych (ulubiona pukawka ^^.)
i ostatnie pytanie wziąłem misje w barze ktorej celem jest znalezienie karabinu rodowego chodze po tej dziczny i szukam i szukam i nic takiego nie znalazłem ;/ czy ktoś sie orientując gdzie leży ta broń ?
za odpowiedzi z góry dzięki ;) !
dudzioq
Kot

Dołączenie: 07 Cze 2011, 19:11
Ostatnio był: 07 Cze 2011, 19:40
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: kilka pytań

Postprzez MatrixSTR w 07 Cze 2011, 19:51

Po pierwsze trzymaj duże litery i sobie je skopiuj jak Ci Shift nie działa...
QWEWRTYUIOPASDFGHJKLZXCVBNM

Dokumenty: jest misja u Sidora po powrocie do niego z X18
VSS: tak w magazynach wojskowych leży w jednym z baraków
Karabin Rodowy: jest w tunelu do którego wejście jest przy wraku śmigłowca

Za ten post MatrixSTR otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive k4r00.
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Postprzez Mataczo w 08 Cze 2011, 21:25

Przecież mu działa ... ale nie zawsze jak widać :E
Za te dokumenty nic ciekawego raczej nie dostaniesz , więc nie ma co sobie psuć krwi. (o ile pamietam to mi dał aby hajs)
Co do karabinu rodowego to radzę uważać na anomalie bo trzeba się namęczyć żeby tam wleźć pozatym nie spodziewaj się jakiegoś mega wypasionego karabinu który możemy sobie zachować bo to tylko dwururka obcięta sobie leży. (pamiętam moje zdziwienie po jego zobaczeniu)
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Postprzez kapucha w 09 Cze 2011, 16:09

To ja powiem co z egzoszkieletem. Najwcześniej to znajdziesz w kryjówce w Prypeci (schowek-musisz kogoś zabić aby zdobyć o nim info), albo kupić u handlarza. I tu masz dwa wyjścia: Kutwa (w bazie Wolności) i Barman (w barze jak się można łatwo domyślić :E.) U Barmana będzie dostępny do kupienia po wykonaniu misji w laboratorium w Czerwonym Lesie, a u Kutwy jak dołączysz do Wolności. W samym sarkofagu egzoszkielety przewalają się praktycznie za każdym rogiem.

Ps. wintar jest beee. Lepiej znajdź w Czerwonym Lesie SWD (ma je kilku wrogów, łatwo znajdziesz) i jeśli należysz do Powinności kup u handlarza w ich bazie amunicję (cholernie droga 10szt. - 1300ru!) ale zwykle kładzie wojaka w Berylu po wzięciu jednej kulki na klatę, a w łeb trafisz z 150 metrów :E.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Woland w 09 Cze 2011, 16:55

Vintary są gdzieś jeszcze o ile wiem, ale racja- SWD lepszy. To jest strzelałem z Vintara, nawet fajnie strzela ale Vintary są dla c*p!
SWD ma pierdzielnięcie- to mój ulubiony karabin snajperski z wszystkich części. A poza tym fajnie wygląda :P
Aha- mapa:
http://digidownload.libero.it/requena/s ... ne-big.jpg
Schowek w Wolności poza tym (studzienka czy coś)
Inny schowek w podziemiach Jantaru. Przy wejściu gdzieś tak jakby.
Ale polecam bardziej SWD, choć cięższy.
A za dokumenty to po agropromie możesz tą misję wziąść na nie ale zysk to 2000 rubli.

Uwagi moderatora:

Jeszcze jeden post napisany nie po polsku i warn.

Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Darth ReX.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości