Problem z grafiką

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z grafiką

Postprzez Lucifer w 12 Gru 2010, 14:52

Hej
Mam pewien problem, który próbuje naprawić, ale mi nie wychodzi ;/
Więc problem polega na tym, że kiedy włączę grę na dynamic/full dynamic light gra mi się psuje.
Po pierwsze; Jest czarne menu, słychać muzykę i widać myszkę
A po drugie; kiedy włączę grę gra mi się zacina i widok jest bardzo niebieskawy.
Laptop - VAIO VGN-AW21S/B
Procesor - Intel Core 2 Duo P8600 / 2.4 GHz
Pamięć ram - 4GB
Karta graficzna - NVIDIA GeForce 9600M GT

Kiedyś grałem w S.T.A.L.K.E.R SoC na full grafice, wszyściuteńko na maksa, podobny problem mam też z Clear Sky'em, ponieważ gra działa mi wyłącznie na Oświetlenie Dynamiczne lub Rozszerzone Pełne Oświetlenie Dynamiczne (directX 10)
Mam oryginalną wersje gry, aktualizowałem sterowniki i directX'a wczoraj, ale problem nadal trwa. I proszę, żeby nikt na razie nie zamykał tematu. Nie mówcie niczego w stylu "Masz za słabego kompa", "Wymień sprzęt bo inaczej nie da rady" czy "nie pograsz sobie na maksa na takim kompie", ponieważ już grałem na maksymalnych właściwościach.
:

Pod koniec gry w tym pomieszczeniu z zielonym ludkiem za metalowymi drzwiami, mogę włączyć wszystko na full'a i nic się nie dzieje

Pozdrawiam
Lucifer
Lucifer
Kot

Dołączenie: 03 Sie 2010, 18:02
Ostatnio był: 06 Sie 2011, 20:07
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości