Karabin Powinnościowca

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Karabin Powinnościowca

Postprzez Canthir w 11 Gru 2010, 15:24

Witajcie

Klasyczny problem... Zleceniodawca mówi coś innego niż moje PDA. Zleceniodawca wspominał, że broń zgubił gdzieś w Dolinie Mroku, a ikonka na PDA pokazuje dokładnie w Bunkrze Naukowców (w Jantarze rzecz jasna) gdzieś między łóżkami.

Pytania moje są takie:
- czy broń faktycznie jest w Dolinie Mroku i powinienem olać znacznik w PDA?
- gdzie konkretniej leży?
- jaka to broń? (łatwiej szukać jak się wie co)

Gra oczywiście ma patcha, 1.0005 zdaje się.

Będę wdzięczny za wyczerpującą odpowiedź, :wódka: już się chłodzi :)

Pozdrawiam
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!

Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy.
- A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi

Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.

zdjęcia Zony
Awatar użytkownika
Canthir
Opowiadacz

Dołączenie: 02 Lis 2010, 17:50
Ostatnio był: 19 Sty 2022, 16:46
Miejscowość: Szn
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 193

Reklamy Google

Re: Karabin Powinnościowca

Postprzez k4r00 w 11 Gru 2010, 15:45

Jest to Obokan (AN-94) i powinieneś się kierować ikonką w PDA. Czemu? Bo karabin jest niesiony przez jednego z bandytów. Bandyta ów chodzi sobie czasem po wysypisku, agropromie, jantarze itd. Także olej Dolinę i idź za ikonką w PDA :)
Suck the tears of my dick, you ugly mud-fuckers!

Za ten post k4r00 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Canthir.
Awatar użytkownika
k4r00
Ekspert

Dołączenie: 30 Wrz 2010, 00:07
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 16:55
Miejscowość: Miasto prywatne
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 160

Postprzez Stalkier_100 w 11 Gru 2010, 16:07

Jeżeli nie zadziała opcja kolegi powyżej to poszukaj w bazie bandytów... Trzeba rozwalić całą bazę. Ja też miałem podobny kłopot i po przejściu doliny mroku w wzdłuż i wszerz znalazłem go właśnie tam. W ich bazie będzie taki gość w czarnym płaszczu trzymający karabin szturmowy z granatnikiem pod-lufowym on się chuba nazywał "Szturmowy Obokan". Ta osoba powinna znajdować się niedaleko gabinetu przywódcy bandytów lub na placu koło budynku z którego wychodzi taki blaszany, kwadratowy korytarz...

Daj kozaka! :E
Awatar użytkownika
Stalkier_100
Tropiciel

Dołączenie: 02 Wrz 2010, 11:13
Ostatnio był: 11 Kwi 2017, 00:23
Miejscowość: Czarnobyl-Zdrój-Polkowice
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 42

Postprzez Canthir w 11 Gru 2010, 16:36

Ha! To nie byle An-94, to sam Szturmowy Obokan! Pokazywało Bunkier Naukowców, bo tam schowałem go do skrzynki po tym jak służył mi dzielnie w X-18.

:wódka: już leci ;)
Смертельные аномалии, опасные мутанты, анархисты и бандиты, не остановят "Долг", победоносной поступью идущей на помощь мирным гражданам всей планеты!

Kiedy idziesz do Strefy, to sobie za konotuj: z towarem wróciłeś - cud boski, z życiem uszedłeś - daj na mszę, kula patrolu - fart, a cała reszta - jak los zdarzy.
- A&B Strugaccy; Piknik na Skraju Drogi

Nie da się tu żyć bez gorzałki... Chcę już o wszystkim zapomnieć. Cholera, to samo dzień po dniu. Kiedy to się wszystko skończy? To chyba przeznaczenie... Daj mi spokój! Życie i tak jest do dupy.

zdjęcia Zony
Awatar użytkownika
Canthir
Opowiadacz

Dołączenie: 02 Lis 2010, 17:50
Ostatnio był: 19 Sty 2022, 16:46
Miejscowość: Szn
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 193

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 23 gości