S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):Ja nigdy nie powiedzialem, ze nie chce jechac.Zawsze jestem chetny...Te 500 zl jakos przeboleje, ale stworzyc grupe i okreslic termin nie jest tak latwo

panish napisał(a):Cóz, dawno sie nie wypowiadalem w tym temacie, wiec moze zmienie ten stan rzeczy...
Moze lukas ma troche racji. Na pewno niektóre osoby, teraz deklarujace, ze pojada na 100%, nie beda mogly wybrac sie na Ukraine. A to cos im wypadnie, a to w ostatniej chwili zmienia zdanie.
Od siebie dodam, ze z wielka checia wybralbym sie do Strefy. Mam 15 lat. W wakacje stuknie mi 16. Z tego co widze, wiekszosc osób jest mojego (albo podobnego) wieku. Dlatego musze jeszcze poczekac ponad dwa lata. Wtedy zbierzemy grupe i pojedziemy! Po drodze zachaczymy o studio GSC, gdzie przygotowywac beda S.T.A.L.K.E.R. 2.

AragorN napisał(a):To trzeba miec 18 lat...Szkoda moze jak wyjdzie Stalker 4 to sie wybiore do "Strefy".Chetnie poogladam te piekne zmutowane widokixD. :evil:

S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):AragorN napisał(a):To trzeba miec 18 lat...Szkoda moze jak wyjdzie Stalker 4 to sie wybiore do "Strefy".Chetnie poogladam te piekne zmutowane widokixD. :evil:
Do tego czasu Stalker 1 nie wyjdzie.A radze zwrócic uwage, ze za pare lat moze nic z tego nie zostac...To sie w koncu sypie...Po 20 latach juz wszystko zardzewialo i sie kruszy...Za niedlugo moga to zrównac z ziemia...

lukas napisał(a):S.T.4.L.K.3.R. napisał(a):AragorN napisał(a):To trzeba miec 18 lat...Szkoda moze jak wyjdzie Stalker 4 to sie wybiore do "Strefy".Chetnie poogladam te piekne zmutowane widokixD. :evil:
Do tego czasu Stalker 1 nie wyjdzie.A radze zwrócic uwage, ze za pare lat moze nic z tego nie zostac...To sie w koncu sypie...Po 20 latach juz wszystko zardzewialo i sie kruszy...Za niedlugo moga to zrównac z ziemia...
Raczej tego nie zrównaja z ziemia bo jest to radioaktywne i wewnatrz jest jeszcze dosc radioaktywnych substancji by mogli sobie to zniszczyc. Przeciez nie trzymaja tego na pamiatke.

Soviet napisał(a):Ukraina nie ma kasy na remont sakrofagu, a co dopiero na zrównanie z ziemia calego miasta, przetransportowanie tam ciezkiego sprzetu, wywóz gruzu itp. No i nie mozna mówic, ze w Prypeciu nie ma zadnego promieniowania, na pewno jest go tam na tyle duzo, ze potrzebne bylyby specjalne ubrania i dodatek za prace w trudnych warunkach

Powróć do Pytania i odpowiedzi
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość