Pytanie od zupełnego nowicjusza

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Infernal w 14 Mar 2008, 21:54

Chociażby uszkodzony pliczek, bo kupione gdzieś u ruskich na bazarze i już temacik "nie dziala". Wiem, bo kiedyś sam jechałem na piratach i nie nieraz mi sie to zdarzało, a powodem był uszkodzony plik, lub źle nagrana płyta.

Pytanie o oryginał/pirat jest jak najbardziej na miejscu z powodu napisanego niegdyś przez Klawisza zdania:

Stalker.pl nie toleruje jakiegokolwiek piractwa, czy to na forum, czy na stronie!

Więc z racjonalnego punktu widzenia, jeśli odpowiedź na pytanie "o pirata" jest pozytywna to mamy: brak pomocy, temat zamknięty, warny rozdane i nie ma o czym gadać.

P.S. Jeżeli jeszcze jeden off-top się tu znajdzie, zrobi się naprawdę czerwono i żeby potem nie było, że nie ostrzegałem. Nz.
Ratuj dżender - dzieci precz ze szkół!
Infernal
Łowca

Dołączenie: 02 Paź 2007, 17:29
Ostatnio był: 08 Sty 2015, 01:40
Kozaki: 3

Reklamy Google

Postprzez szympekmajster w 15 Mar 2008, 10:51

Prowodyr napisał, że jego wersja to oryginał co potwierdza zdanie:
Gra zakupiona w sklepie, więc oryginał

Co do piratów, to jest tam więcej bugów niż w oryginale. Mówię to na własnym doświadczeniu (przed kupnem oryginału dla testów grałem w pirata). Dobrym przykładem są niedziałające quick save'y.
Image
http://youtube.pl/GamePCTV Kanał YT - Let's Play'e, recki, nowości ze świata gier
Zapraszam :)
My PC :)
AMD Phenom II X4 @ 3,8GHz, 8GB DDR3 Crucial, AMD HD7870XT
Awatar użytkownika
szympekmajster
Tropiciel

Dołączenie: 18 Lis 2007, 20:54
Ostatnio był: 12 Gru 2014, 00:31
Miejscowość: Katowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 48 gości