Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
W sumie zgadzam się z kolegą wyżej. W końcu sam napisał, że boi się grać w ciemności, więc walka ze snorkiem czy pijawką to może być dla niego coś strasznego i ciężko mu ogarnąć nerwy, przez co nie może skupić ostrzału na głowie, a "szprejuje" licząc że potwór padnie .
Prawdziwy Stalker powinien zrobić w życiu trzy rzeczy: 1.Zabić chimerę. 2.Przetrwać emisję. 3.Wypić 5 kozaków czasie krótszym niż 3 minuty.
Przy kilkukrotnym przechodzeniu stalkera (jak nie -nasto ) tez parę razy wyczerpałem amunicje, zwłaszcza w końcowym etapie rurociągu i nie jest to trudne jeśli jej nie racjonujemy.
@mickul Gdzieś mniej więcej w połowie laboratorium a dokładnie przed wejściem do sali z generatorem psi znajduje się korytarz z regalami magazynowymi. Są tam skrzynki z amunicja i apteczki tylko przyświeć sobie latarka. Myślę ze zastrzyk takie porcji pestek pomoże Ci w rozgrywce. Dodatkowo pamiętaj żeby wyciągać amunicje z znalezionej broni a nie tylko z plecaka zombiaków. Tu masz gameplay, wspomniane regały są na 6:22
Ja proponuję temat już zamknąć bo sami siebie powtarzamy Po prostu zbieraj WSZYSTKO i napakuj tego do plecaka. Wybaczcie, ale naprawdę nie wierzę żeby było tak trudno spokojnie przestrzelać zombiakom głowy, albo ustawić najniższy poziom trudności i jak idiota przelecieć do laba koksując się apteczkami, dopiero tam zaczynając swoją małą krucjatę. Jeśli nie trafiasz ze strachu ( i wieku co za tym idzie ) to pograj w coś innego, a jeśli nie to kup lepszą myszkę, albo tabletki uspokajające Pozdrawiam
Ogólnie rzecz biorąc, sam też miałem tam załamkę i nieraz tam ginąłem - radzę poczekać aż znajdziesz w skrytce w Wolności Vintara lub w owym Laboratorium - główki wtedy szybko pękają. Co do pancerza, to łatwo pokombinować z misją od Powinnościowca, niejakiego Pietrienki - potajemnie wejdź przez dach tak, by Cię nie zauważono i wykorzystaj buga w Wolności, dzięki któremu nie zauważą Twojego zabójstwa a będą nadal neutralni - trzeba zabić Gałązkę przy głównej bramie. Vintar daje radę bardzo dobrze, a jeśli chodzi o wnętrze laboratorium...to sprint, ciągły sprint .