przez Minak w 07 Lis 2011, 07:40
Zrobiłem tak jak napisałeś i działa, ale prawie wszystko jest po angielsku, łącznie z niektórymi wypowiedziami, które wcześniej były po rusku z nałożonym polskim lektorem.(np. jak się przechodzi obok Wilka to mówi "come over here") Niestety nie jestem taki dobry z angielskiego, więc nie mogę tak grać. Poszukałem trochę w google i zrobiłem jak gdzieś tam pisali - wyjąłem plik localization z tamtego folderu, a folder pol, który wcześniej utworzyłem usunąłem. Działa, jednak chyba nadal nie znajduje tego pliku ze śpiworem, bo gdy był folder pol to w okienku, które wyskakuje przy użyciu śpiwora, był tekst taki jak w pliku(który przy okazji jak znalazłem to przetłumaczyłem), czyli "Spij: 1 godzinę, 3 godziny, 9 godzin", a teraz jest "one_hour_id", "three_hour_id" itd. Zara do szkoły idę, więc jak coś jeszcze zauważę to napisze kiedy indziej, bo nie wiem czy dzisiaj w ogóle będę miał czas pograć. Tak czy inaczej Dzięki za pomoc.
Tak poza tematem - Scigacz, ty ustawiłeś sobie, że wysyła ci sms o każdym nowym poście, czy też tak bez przerwy czuwasz na forum, człowieku! xd