Potrzebuję pomocy z problemem - BUG

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Potrzebuję pomocy z problemem - BUG

Postprzez Szpagin w 08 Lut 2011, 21:26

Gawior25 napisał(a):Wniosek z tego taki że nie opłaca się kupować oryginałów.

Mam dużo oryginałów i z żadnym nie miałem problemów (no, może z wyjątkiem FEAR'a, gdzie trzeba było instalować cracka [!], by gra w ogóle ruszyła, ale po zainstalowaniu patcha wszystko było OK). Z kolei wszystkie bugi, błędy, crashe i wywalenia miałem na piratach. Wniosek: opłaca się kupować oryginały, a ty masz chyba jakąś trefną wersję lub uszkodzony system.
Aha, i co masz nie tak z CS? Jeśli grasz na czystej wersji, to nie dziw się, że masz bug na bugu (i jeszcze kilka innych).
Dla innych forumowiczów: nie słuchajcie tego człowieka, kupujcie oryginały.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Reklamy Google

Postprzez jeloneck w 08 Lut 2011, 21:39

Najlepiej startować z czystej gry. I OS jest bardzo ważny. Najlepszy jest XP SP3. Vista i 7 to na razie buble, poza tym ten drugi okrutnie zjada pamięć, a nie wnosi nic (przepraszam - jest ładny). Nie wiem, u mnie cały dotychczasowy Stalker działa bez bugów SoC - patch 1.0004, CS 1.5.10 i CoP 1.6.01. Ten ostatni właśnie kończę (jestem w fazie freeplay) bez żadnych cheatów. I karta graficzna. Nie polecam "kostek" intela. Wszystkie, z którymi się dotychczas spotkałem, nie sprawdziły się. Za to AMD owszem.
Ostatnio edytowany przez jeloneck, 09 Lut 2011, 20:07, edytowano w sumie 1 raz
jeloneck
Kot

Dołączenie: 07 Lut 2011, 21:14
Ostatnio był: 08 Mar 2011, 00:37
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Szpagin w 08 Lut 2011, 22:00

Nu, za taki post możesz wylecieć z forum z hukiem (skasuj to zanim admin zobaczy). A oryginały (co powtórzę jeszcze raz) działają dobrze, to wszystko wina gry/komputera p.Gawiora25.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 34 gości