Pytanie związane z frakcjami

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Pytanie związane z frakcjami

Postprzez k4r00 w 17 Sty 2011, 23:38

Przyznam, że mnie zatkało... Nie spotkałem się z czymś takim, a również grałem na "świeżo-czystej" wersji. Jesteś pewien, że nie używasz modów?
Tak czy inaczej napis może i jest ale nie znaczy to że do frakcji normalnie po ludzku da się dołączyć :)
Pozdrawiam
Suck the tears of my dick, you ugly mud-fuckers!
Awatar użytkownika
k4r00
Ekspert

Dołączenie: 30 Wrz 2010, 00:07
Ostatnio był: 02 Kwi 2015, 16:55
Miejscowość: Miasto prywatne
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 160

Reklamy Google

Postprzez Lucjusz w 18 Sty 2011, 01:46

Podobno w początkowych założeniach SoC było, że będzie możliwość dołączania do frakcji ale zrezygnowano z tego. Oczywiście z akcentem na "podobno" już nie pamiętam nawet gdzie to przeczytałem (nie zdziwiłbym się jak tutaj hehe). Jak widać jakiś mały błąd musiał się ostać i do Wolności w gołej wersji można się dostać, do Powinności niet. Grałem dwa razy na gołej i tylko raz mi się udało i może to zależy od wykonywania questów np. jedne trzeba wykonać a drugie nie. Po wgraniu patchy błąd znika. A na modach to dopiero teraz gram na Oblivionie.
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Method w 18 Sty 2011, 13:49

Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 174

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 35 gości