Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
schowek z czasem ktoś odkryje jakiś martwy stalker, często też miałem, że tan gość w tunelu zaraz po x16 odkrywał rzeczy Kła, ale po przytrzymaniu na schowku pojawia się info. "Pochowali Kła w Prypeci pod pomnikiem. Zostawili przy nim wszystkie jego rzeczy, nie można okradać zmarłych" , tym bardziej że to był jeden z ekipy Strieloka, nigdy nie biorę tego schowka
No cóż też kiedyś zastanawiałem się skąd wytrzasnąć tamten ExO . Dodatkowo można wybić tamtych stalkerów jeden z nich ( Wróbel ) będzie miał unikalną Korę mianowicie bezgłośną . Ale to tak na marginesie . Ciekawe czy zabicie tego stalkera zadziała ?? .
Ja przechodzę sobie teraz Cień Czarnobyla już piąty raz i za każdym razem info o schowku z rzeczami Kła było gdzie indziej, tzn. przy innym trupie. Jednak zawsze w okolicach laboratorium w Jantarze. Najlepiej chyba wybić neutralnych stalkerów palących ognisko koło autobusu w dolince naprzeciwko laboratorium. Może to nieładnie z naszej strony, ale warto. Egzoszkielet Kła jest super.
Tak przy tym ognisku bd taki ziomek w sevie , zabij go to on ma to info tak mi się wydaje . A tak na marginesie To nie opłaca się tego egzo brać bo to zwykły egzoszkielet tylko z cyfrowym noktowizorem .