Dzieci w X18?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Dzieci w X18?

Postprzez kwalcerz w 29 Cze 2010, 00:42

To mój pierwszy post, zatem witam wszystkich :)

UWAGA SPOILER!

użyłem szukajki, ale nie udało mi się znaleźć w ogóle poruszonego takiego tematu, więc pytam, bo mnie to zastanawia: w pomieszczeniu w lab X16 tam gdzie zabijamy poltergeista czy cokolwiek to jest.. (używa spalaczy ;) ) w klatkach wzdłuż ścian są niejako noworodki (widać że zmutowane). Te klatki wyglądają jak ludzie kontrolujący Zonę zamknięci w świadomości Z., z tym że rozbite.
Ktoś wie co to są za dzieci, jaka była ich rola i czemu akurat tam są?
Bless Ya my Brothers in Arms, and gimme a covering fire!
Awatar użytkownika
kwalcerz
Kot

Dołączenie: 29 Cze 2010, 00:36
Ostatnio był: 03 Paź 2010, 19:15
Miejscowość: Tyska Zona
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Dzieci w X16 ?

Postprzez Alchemik w 29 Cze 2010, 02:18

To pochodne eksperymentów genetycznych, prowadzonych przez Świadomość-Z.Poza tym to nie X-16, a X-18 :P . Te płody to miały być przyszłe Poltergeisty i Kontrolerzy, którzy nie zdążyli się narodzić przed zamknięciem laboratorium. Zostawione bez pożywki, zdechły. Ta kula światła, która grasuje w pomieszczeniu, to jeden z dorosłych Polterów, które uciekły z klatek, co było bezpośrednim powodem zamknięcia X-18. Te ciała Naukowców, które są w labie, to pracownicy zabici przez własne "pupulki" ;) .
Alchemik
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2010, 12:59
Ostatnio był: 09 Sie 2017, 22:09
Ulubiona broń: --
Kozaki: 207

Postprzez kwalcerz w 29 Cze 2010, 02:55

Dzięki wielkie, mój błąd z numeracją labków ^^

Ciekawi mnie jeszcze jedno.. zatem naukowcy sami specjalnie tworzyli mutanty? zawsze uważałem że powstawanie ich są to uboczne skutki napromieniowania bądź innych zjawisk w Zonie.. :wódka:
Awatar użytkownika
kwalcerz
Kot

Postprzez kamilfgangsta w 29 Cze 2010, 09:55

Nie wszystkie mutanty były stworzone przez naukowców np snorki , psy, niby psy, szczury, dziki ,świniaki, i chyba pijawki też.
Awatar użytkownika
kamilfgangsta
Stalker

Dołączenie: 29 Sty 2010, 20:52
Ostatnio był: 29 Cze 2012, 17:27
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Martha

Postprzez Proteanin w 29 Cze 2010, 11:45

To nie miały być Poltergiesty tylko burery bo polter to latająca kulka. A tak po za tym to mam dowód że to burery. W X16 Płacze dziecko jak otworzysz drzwi to to jest burer. Ot co

Uwagi moderatora:

Że co? Chyba miałeś na myśli X8 z Zewu Prypeci - to tam "płacze dziecko"... - caleb59
Поздравления и один для членов свободы казаков и обязанности "Будь ты сожжен вместе с теми, кто поддерживает тебя. Да здравствует свобода!
Jeżeli jesteś stalkerem przeżuć się na Wolność Jeżeli jesteś w powinności to wypij redbulla a potem na 2 piętrze w swojej bazie, rozpędź się i wyskocz z obrusem zawiązanym na szyi z okna. Bardzo był bym ci wdzięczny.
Proteanin
Kot

Dołączenie: 27 Cze 2010, 00:37
Ostatnio był: 26 Lip 2010, 21:59
Miejscowość: Polkowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: RP-74

Postprzez kwalcerz w 29 Cze 2010, 13:04

No tak, część mutantów jak zwierzęta i wobec tego co Kamilfgangsta wymienił powstały na skutek Zony (błędu naukowców?= snorek) Ale dlaczego sami naukowcy tworzyli mutanty? Dla obrony Świadomości- Z jak Monoliciarze?

Widzę, że muszę wreszcie kupić i Zew Prypeci.. ;)
Awatar użytkownika
kwalcerz
Kot

Postprzez Proteanin w 29 Cze 2010, 18:27

oni je tworzyli po to by je badać bo trudno złapać takiego burera czy kontrolera. Chcieli wiedzieć jak je powstrzymać a potem przejąć nad nimi kontrole. Tak wyczytałem na Rosyjskim forum. Pisało też że w następnym stalkeże będzie się grało monoliciażem chyba albo nawet lepiej pisało coś o Zabliźnianiu się z mutantami. Mój rosyjski jest na średnim poziomie wkleję wam tu ten kawałek ..Следующая часть сможет исцелить STALKER мутантов такого рода собак"
Pisze też coś o Niby psie
Поздравления и один для членов свободы казаков и обязанности "Будь ты сожжен вместе с теми, кто поддерживает тебя. Да здравствует свобода!
Jeżeli jesteś stalkerem przeżuć się na Wolność Jeżeli jesteś w powinności to wypij redbulla a potem na 2 piętrze w swojej bazie, rozpędź się i wyskocz z obrusem zawiązanym na szyi z okna. Bardzo był bym ci wdzięczny.
Proteanin
Kot

Postprzez specPL w 30 Cze 2010, 11:02

Proteanin napisał(a):oni je tworzyli po to by je badać bo trudno złapać takiego burera czy kontrolera. Chcieli wiedzieć jak je powstrzymać a potem przejąć nad nimi kontrole. Tak wyczytałem na Rosyjskim forum. Pisało też że w następnym stalkeże będzie się grało monoliciażem chyba albo nawet lepiej pisało coś o Zabliźnianiu się z mutantami. Mój rosyjski jest na średnim poziomie wkleję wam tu ten kawałek ..Следующая часть сможет исцелить STALKER мутантов такого рода собак"
Pisze też coś o Niby psie

może będzie się dało oswoić nibypsa, tak jak to robił Noe czy Doktor. może o to chodzi.
specPL
Stalker

Dołączenie: 06 Cze 2010, 20:14
Ostatnio był: 26 Sie 2011, 22:16
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 7

Postprzez Proteanin w 30 Cze 2010, 12:40

ja skampiłem kawałek o Nibypsie oraz zabliźnianiu się

Uwagi moderatora:

Dobra dosyć tego "gdybania"... - caleb59
Proteanin
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 28 gości