Problem z misją w Jantarze

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z misją w Jantarze

Postprzez TobiAlex w 20 Mar 2010, 20:07

Witam.
Od samego początku gram w Stalkera z modem Stalker Complete 2009, który m.in. daje możliwość szybkiego podróżowania. W Jantarze dostałem misję, która polega na wyłączeniu generatorów emisji (czy coś takiego :) chodzi o te tereny, gdzie znajdujemy ciało Ducha). Wszedłem tam a że kończyły mi się apteczki to szybko wybyłem z tego pomieszczenia za pomocą podróżowania. Zebrałem nową kolekcję apteczek, wykonałem kilka innych misji i ponownie udałem się wykonać to zadanie. Niestety okazuje się, że drzwi do pomieszczenia, w którym trzeba wyłączyć te generatory są zamknięte z obu stron a tym samym nie mogę wykonać tego zadania. Pewnie przy "normalnym" wejściu do pomieszczenia zamykają się za mną drzwi i otwierają się dopiero po wyłączeniu tych generatorów. Czy można to jakoś naprawić? Można otworzyć jakoś te drzwi (jakaś komenda z konsoli czy coś takiego)? Z góry dzięki za pomoc.
TobiAlex
Kot

Dołączenie: 10 Mar 2010, 17:22
Ostatnio był: 06 Lip 2010, 02:46
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z misją w Jantarze

Postprzez Greyeeh w 20 Mar 2010, 20:41

Grając od nowa, lub wczytując zapis sprzed drzwi. Tak, one się zamykają.
Awatar użytkownika
Greyeeh
Redaktor

Dołączenie: 29 Gru 2008, 21:08
Ostatnio był: 08 Sty 2014, 19:48
Miejscowość: Jaworzno
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 66

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 17 gości