Dziwna zwiecha

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Dziwna zwiecha

Postprzez ajzen w 10 Lut 2010, 13:37

Witam.
Postanowiłem zagrać w Cien Czarnobyla. Nawet ok jak na pierwszy raz ale przy wylanczaniu za każdym razem następuje zwiecha. Daje wyjscie z gry i ekran z menu stalkera zamiera, nie moge nic zrobic - ani ctr alt delete, alt f4, ctrl esc. NIC - trzeba resetowac kompa.
Taki problem skutecznie mnie zniecheca od te gry.
CO moge zrobic by naprawic ten problem?

Patch 1.0005

@edit
zrobilem reinstalacje gry. Zainstalowałem moda Complete 2009. Gra sie włącza ale przy wychodzeniu ZAWSZE zwiecha i winde trzeba resetować. I późzniej od nowa trzeba ustawiać rozdzielczośc itp.
Błagam o pomoc

Mam geforce 8800gt. Jakiej wersji sterowników uzywacie?

Zainstalowałem najnowsze sterowniki i dirextx z marca 2010r. podobna zwiecha w Zew Prypeci takze wystepuje.
Z żadna gra nigdy nie mialem takiego problemu. Świadczy to tylko o zabugowaniu Stalkera. - a szkoda

Uwagi moderatora:

Nie pisz dwóch postów po sobie - atikabubu
ajzen
Kot

Dołączenie: 10 Lut 2010, 13:25
Ostatnio był: 01 Mar 2010, 17:36
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum