ObvilonLost Ultimate

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

ObvilonLost Ultimate

Postprzez bart3673 w 24 Sty 2010, 18:17

Witam!!!!

Mam pytanie co do modów: jaki mod wybrać ObvilionLost + Arsenal mod czy ObvilionLost Ultimate??
A drugie to czy są one w języku polskim mam namyśli info o misjach i w ogólne informacje, a także skąd można je ściągnąć no i może krótka instrukcja instalacji chyba, że gdzieś na tym forum są takowe informacje to proszę o linka do nich lub wskazówkę gdzie znaleźć je.
Z góry dzięki i pozdrawiam!!!!
bart3673
Kot

Dołączenie: 24 Sty 2010, 18:00
Ostatnio był: 26 Cze 2010, 17:24
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: ObvilonLost Ultimate

Postprzez Alucard w 24 Sty 2010, 22:02

Jeżeli miałbym już jakiś wybierać to brałbym Diama's Mod'a .. ale tak to zwykłego Obliviona. Na resztę pytań znajdziesz odpowiedź na forum, były one zadawane milion razy.
Image
Awatar użytkownika
Alucard
Stalker

Dołączenie: 04 Sie 2009, 00:34
Ostatnio był: 22 Wrz 2023, 14:49
Miejscowość: Zamość
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 5

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 30 gości