pomocy! :>

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

pomocy! :>

Postprzez Saddam w 16 Sty 2010, 21:04

elo
mam mod Kill_them_all v2.0 i jak przeszedlem z kordonu do wysypiska to bylem pod ziemia :< i tak za kazdym razem, zmienilem wymagania na minimalne i to samo. gdy dodalem patch 1.0005 przy tworzeniu nowej gry wywala mnie do pulpitu (bug trap) :< gre mam oryginalna, po polsku, nie gralem na innych modach, mam tez problem (bez modow jak gralem wczesniej) po przejsciu mozgozweglacza u barmana nie pokazuje sie egzoszkielet i wojskowy kombinezon pancerny a w schowku w prypeci tez nie mam kombinezonu pancernego :< za to kombinezony sa bardziej wytrzymale, nie niszcza sie szybko ;>
strona skad sciagalem moda - http://www.megaupload.com/?d=FXLUM0SL z gory dzieki za pomoc
Awatar użytkownika
Saddam
Kot

Dołączenie: 10 Paź 2009, 21:25
Ostatnio był: 17 Mar 2012, 14:05
Miejscowość: Supply Depot
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: pomocy! :>

Postprzez utak3r w 18 Sty 2010, 16:55

Nic nie poradzisz, widocznie mod źle ustawia level_vertex na level_changerze. Podziękuj autorom moda.
Image
Awatar użytkownika
utak3r
Modder

Dołączenie: 11 Lis 2009, 18:15
Ostatnio był: 31 Lip 2023, 16:01
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 376

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości