Nie mogę przejść walk na arenie

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Nie mogę przejść walk na arenie

Postprzez PrzemoC w 28 Wrz 2009, 16:51

U mnie było to samo, po prostu miałem buga w grafice i nie było widać broni. Przytrzymaj "F", powinna
Ci się podświetlić nazwa granatnika, jak to nie pomaga, to klikaj kolo granatów. Jak sie nie uda
to dopiero idź do kucharza. u mnie nawet po rozmowie z nim był niewidoczny.
A tak na przyszłość - kombinuj :wink:
"Każde słowo jest jak niepotrzebna plama na ciszy i nicości." -Samuel Beckett
Ale, z drugiej strony, on to powiedział...
Awatar użytkownika
PrzemoC
Beta Tester

Dołączenie: 31 Sty 2009, 15:27
Ostatnio był: 19 Cze 2022, 12:45
Miejscowość: Everon
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: SIP-t M200
Kozaki: 13

Reklamy Google

Postprzez djcycu w 28 Wrz 2009, 18:15

Nie musisz miec tego buldoga akurat z tej wioski. Wazne zebys go mial przy sobie a ja Ci podpowiem gdzie takowy zdobyc.
Idziesz do bazy wolnosci. Tam zaraz za wejsciem masz dwoch kolesi jeden to Kutwa (handlarz) a drugi to jakis wolnosciowiec pilnujacy arsenalu. Podchodzisz kolo kutwy i z pokoiku obok zawlecz krzeselko kolo goscia przy arsenale. Potem skaczac na krzeslo wskocz na tego kolesia i przejdz nad nim. Strzel w klodke i otworz arsenal. W ktorejs skrzyni czeka na ciebie Bulldog! wyzbieraj co tylko zechcesz i wroc w podobny sposob. krzeselko bedzie czekac naprzeciw arsenalu. Uwaga! jesli zmarnujesz krzeselko to mozesz uzyc takze kombinezonu. wystarczy go wrzucic w zadane miejsce. Jesli zas grasz na modzie oblivion lost to mozesz spokojnie przejsc obok goscia. Nigdy nie obawiaj sie ze ktos za ta "kradziez" otworzy ogien.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez kenji28 w 28 Wrz 2009, 22:11

szkoda tylko że wszyscy w bazie Wolności nie żyją, bo razem z Powinnością zrobiłem tam niezły sajgon :mad: Ale poszukam i jutro dam znać.
kenji28
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2009, 20:14
Ostatnio był: 15 Wrz 2010, 16:15
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez Dementorin w 29 Wrz 2009, 08:00

kenji28 napisał(a):szkoda tylko że wszyscy w bazie Wolności nie żyją, bo razem z Powinnością zrobiłem tam niezły sajgon :mad: Ale poszukam i jutro dam znać.

Jak ja robiłem tą misję to i cała Wolność i cała Powinność padła i nawet nie dostałem nagród. :(
Dementorin
Tropiciel

Dołączenie: 17 Cze 2009, 10:25
Ostatnio był: 30 Paź 2014, 20:05
Kozaki: 261

Postprzez kenji28 w 29 Wrz 2009, 13:18

Dementorin napisał(a):
kenji28 napisał(a):szkoda tylko że wszyscy w bazie Wolności nie żyją, bo razem z Powinnością zrobiłem tam niezły sajgon :mad: Ale poszukam i jutro dam znać.

Jak ja robiłem tą misję to i cała Wolność i cała Powinność padła i nawet nie dostałem nagród. :(

a znalazłeś granatnik? Nie chcę przechodzić tej lokacji od początku tzn. od autosave'a.
kenji28
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2009, 20:14
Ostatnio był: 15 Wrz 2010, 16:15
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 0

Postprzez djcycu w 29 Wrz 2009, 14:49

Rozwaliles ich? no to ok... teraz rozwal ponownie tych co sie zrespawnowali i idz do arsenalu. ten budynek duzy nie jest no a drzwi sa okratowane wiec znajdziesz to latwo :) dla checy podpowiem ze jest tam tez granatnik do trs`a :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Poprzednia