Czołem.
Na dzień dobry przepraszam,
wiem że nie ma nic bardziej wkurzającego niż noob co zakłada konto i zamęcza pytaniami.
Podejrzewam że sprawa była wyjaśniana już z tysiąc razy na forum, więc na swoje usprawiedliwienie piszę:
• Spełniłem zasady korzystania z Forum Internetowego:
http://www.youtube.com/watch?v=Rxv_dkf-JFw• wyszukiwałem odpowiedzi w Google po polsku i po angielsku, kto starszy ten wie że search engine PHPbb ssie, lepiej używać przez Google site:[nazwa frum]
Także, jeśli mimo tych starań minąłem odpowiedź na pytanie które chcę zadać, z góry przepraszam.
Pytanie:Znikają mi sejwy. Zdarzyło mi się to wcześniej w grze, niemniej problem dotknął mnie dotkliwie dopiero w momencie gdy musiałem wybrać między Duty a Freedom.
Sprawa wygląda tak: Jest lista sejwów, i, przykładowo, mam na liście sejw:
"przed wyborem, Duty lub Freedom".
Wszystko cacy, klikam raz na sejw, wtedy sejw znika z listy, a w polu obok, gdzie zazwyczaj jest wyświetlone ile aż życia, data itp, pojawia się:
"no file data".
Jeden sejw, drugi, trzeci... WTF!?
Zadziałał dopiero jakiś dużo starszy.
W Stalkerze naprodukowałem trochę sejwów, wiadomo.
Pomyślałem że gra się wali bo za dużo sejwów. Postanowiłem wywalić stare -
okazało się że 1/5 z nich ma ten błąd, czyli "nie istnieje".
Co ciekawsze, wiem że te sejwy działały
zanim wyszedłem z gry, bo np. przed jakimś ważnym wyborem czasami człowiek majta się w te i wewte, zanim zdecyduje.
Grę mam ściągniętą przez STEAM-a, niedawno, parę tyg. temu, kompletnie aktualną, wersja po angielsku,
bez żadnych modyfikacji.
Z góry dziękuję za pomoc.
P.S.
Jesus, bywałem na wschodzie, normalnie deja-wu