Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
CZeść. Mam pytanko (szukałemk odpowiedzi na forum ale nie znalazłem) Chodzi o cienie w Stalkerze. Ustawiam na najwyższy poziom cieniowania, gra działa przepięknie ale po kilku minutach dostaje zwiechy. Na niższym poziomie szczegółowości cieni nic takiego się nie dzieje. Przy innych grach (UT3, Bioshock) nie mam takiego problemu. Da się coś z tym zrobić?
EDIT: Wyłączyłem fulscreen (tak jak to było gdzieś mówione) i guzik. Mam grę spatchowaną do 5. Patch 1.0006 (czy coś) poprawi ten błąd?
Mój komp: AMD Phenom 8450 2.11GHz 3,5 GB RAM ATI ASUS EAH 3650 1024MB
Próbowałem reinstalować, ale nic nie dało. Tak się zastanawiam czy to nie będzie wina karty (może gra ma problemy z kartami ATI jeśli chodzi o cienie)? No nic, spróbuję przeinstalować jeszcze raz, wyczyszczę dysk ze wszystkich plików jakie ta gra wrzuciła i spróbuję jeszcze raz, ale to już jutro.