Zawieszający się S.T.A.L.K.E.R.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Zawieszający się S.T.A.L.K.E.R.

Postprzez Luca w 20 Gru 2008, 01:41

U mnie było to samo, próbowałem zmieniać sterowniki ale nic to nie dawało, sądzę że to kwestia karty graficznej.
Mam GF 8600 GTS, sprawa wygląda lepiej na Priboy Story wiem że to brzmi dziwnie ale na modzie gra chodzi znacznie płynniej. Początkowo miałem patcha 1.0005 pl ale nie mogłem wczytać savów - wywalało mnie do pulpitu. Zmieniłem patcha na 1.0004 pl i jest niemal idealnie (przytnie się raz na 8-10 godz). Jeżeli nie próbowałeś patcha 1.0004 pl to zainstaluj, jak nie pomoże to nie powinno zaszkodzić.
Luca
Stalker

Dołączenie: 18 Gru 2008, 23:24
Ostatnio był: 07 Wrz 2014, 14:12
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Storming Obokan
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Zawieszający się S.T.A.L.K.E.R.

Postprzez Pasza w 22 Gru 2008, 16:25

Ja miałem tak na grze pożyczonej od kuzyna (oryginalna). Było potem kilka błędów i to BugCrasha skłoniło mnie do kupienia sobie własnej, PL wersjii Stalkera w Empiku. I o dziwo wszycho było dobrze. A więc czasem może sie trafic pechowy egzemplarz:)
Pasza

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości