STALKER SoC platynowa kolekcja

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

STALKER SoC platynowa kolekcja

Postprzez kelo83 w 21 Paź 2008, 18:40

Wstyd się przyznać, ale przeszedłem go kilka razy tylko że na piracie.
Ostatnio kupiłem oryginalnego STALKER CS i chciałbym kupić do kompletu oryginalnego SoC.
Jedyna możliwość to platynowa kolekcja, tyle że z tego co wyczytałem jest to wersja z angielskim podkładem i polskim lektorem, a wolałbym bardziej klimatyczny podkład rosyjski z polskim lektorem. Jeżeli ktoś ma swojego stalkera z platynowej kolekcji czy mógłby zweryfikować moje dotychczasowe informacje.

PS przejrzałem forum w poszukiwaniu odpowiedzi i nie znalazłem, ale mogło mi coś umknąć. jeżeli powtarzam temat to przepraszam i proszę o wyrozumiałość i odpowiedź oczywiście :wink:
Awatar użytkownika
kelo83
Kot

Dołączenie: 21 Paź 2008, 18:13
Ostatnio był: 29 Cze 2014, 15:54
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: STALKER SoC platynowa kolekcja

Postprzez slim w 21 Paź 2008, 20:47

Ja mam Stalkera w platynowej kolekcji i jest po rosyjsku z polskim dubbingiem :)
slim
Kot

Dołączenie: 01 Sie 2008, 17:04
Ostatnio był: 05 Lip 2010, 13:02

Re: STALKER SoC platynowa kolekcja

Postprzez kelo83 w 21 Paź 2008, 20:49

OK wielkie dzięki !! :P
czyli i czasem internet kłamie :wink:
Awatar użytkownika
kelo83
Kot

Dołączenie: 21 Paź 2008, 18:13
Ostatnio był: 29 Cze 2014, 15:54
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Sniper VLA

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 36 gości