Problem z misją w Prypeci...

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem z misją w Prypeci...

Postprzez draco2001 w 06 Wrz 2008, 21:47

Witam wszystkich, mam pewien problem, rozwiązania nie znalazłem, więc pisze. Otóż wszystko zaczęło się od momentu, gdy dostałem misje w której miałem się spotkać z grupką stalkerów. Po krótkiej rozmowie, wszyscy ruszyli do przodu i tak sobie szliśmy likwidując wroga, gdy nagle przywódca, za którym miałem podążać, zginął... Chciałem wczytać save, ale ostatni miałem przy wyłączaniu "Mózgozwęglacza", a szybki zapis miałem już po śmierci (przywódcy oczywiście). Nie mając odwrotu, ruszyłem za pozostałymi stalkerami. Dotarłem do wejścia podziemnego parkingu... żołnierze się gdzieś zaszyli, a strzałka wskazywała ciało przywódcy... wpadłem na pomysł, by zanieść ciało do parkingu. No i skrypt zaskoczył. Aby nie popełnić dalszych błędów, zerknąłem do poradnika, a jako że miałem mało amunicji (6 naboi do karabinu, 300 do pistoletu) ucieszyłem się na wpis, że w parkingu odpocznę, gdyż znajdują się tam sojusznicze jednostki. Wchodzę więc do środka i... dostaje kulkę w twarz. Nieco wkurzony przebiegam przez anomalie elektryczne (na prawo od zejścia do parkingu) i zostaje rozstrzelany. Za piątym podejściem udało mi się zdjąć 2 wrogów i przebiec pod stadion, który niby ma być przejściem do elektrowni no i kiszka, bo quest nie zaskakuje, tzn. Strzałka w momencie dotarcia do celu znika, ale nic się nie dzieje, a gdy odejdę to pokazuje się znowu... Gra oryginał, pożyczone od kolegi, ale oryginał PL. Nie chce wracać do wyłącznika, bo jakoś ten etap mi się nie podobał, nie mówiąc o dojściu do Prypeci. Co zrobić ?
Ostatnio edytowany przez draco2001, 07 Wrz 2008, 08:38, edytowano w sumie 1 raz
draco2001
Kot

Dołączenie: 06 Wrz 2008, 21:33
Ostatnio był: 21 Wrz 2008, 09:52
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem z Prypecią...

Postprzez Michu w 06 Wrz 2008, 22:31

Ty grasz z jakimś modem że musisz iść przez cały stadion ? (NP : OL), jak zabiją tego przywódce to zabiją, to quest poboczny więc Ty wykonujesz swoje (czyt. idziesz do Hotelu po dekoder, a jak nie to możesz się pożegnać z prawdziwym zakonczeniem (no najwyzej ze bug z gaussem).
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Re: Problem z Prypecią...

Postprzez Brian w 06 Wrz 2008, 23:35

Błagam zmień nazwę tematu...problem z Prypecią...głupio to brzmi :o .
Grasz na jakiś modach?
Podpis poszedł się je*ać.
Brian
Tropiciel

Dołączenie: 11 Mar 2008, 21:53
Ostatnio był: 25 Wrz 2009, 21:14
Miejscowość: 30HA
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45

Re: Problem z misją w Prypeci...

Postprzez draco2001 w 07 Wrz 2008, 08:39

Jedyny mod jaki mam to CarryMod 3. Zgłupiałem... polazłem od razu do stadionu i mnie przeniosło... wiem kim jest ten, którego mamy zabić... ale jakim cudem, idąc do Monolitu, mój bohater poprosił by zona zniknęła !? Zresztą nieważne, problem rozwiązany.
draco2001
Kot

Dołączenie: 06 Wrz 2008, 21:33
Ostatnio był: 21 Wrz 2008, 09:52
Ulubiona broń: RPG-7u

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości