Strelok 2

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Strelok 2

Postprzez L.Y.S.K.A. w 10 Lip 2008, 15:14

Mój temat został niby zamknięty, ale muszę... Wiem że dostanę warna, cóż... A więc tak, w barze koles od informacji mówi o tym schowku więc wróciłem do schowką, nie było tam nic, poza pijawkami... Właśnie wybieram się do pierwszego lab, nie pamiętam numerku. O ile dobrze pamiętam właśnie z tego lab wraca się do kordonu od strony gdzie był nibypies i kamizelka bandyty. Wtedy trzeba iść do sidorowicha po zlecenie aby ukraść dokumenty w kordonie wojskowym. Jak oddam dokumenty sidrowichowi, to przewodnik będzie tam gdzie był lis?(niestety lis umarł bo go zabiłem, ale mam jego pda) . Czy najpierw muszę dostać od kogoś informacje o spotkaniu z przewodnikiem? Bo tak to raczej było, coś tam takiego pamiętam, ale nie wiem kto mi na o nim powiedzieć, i czy nie miało to być wcześniej...

Przepraszam za posta, nie chce warna.

Edit' ale kto mi da zadanie spotkania się z nim? Automatycznie je dostanę jak będę w kordonie? Bo do kordonu w prawdzie iść nie trzeba po lab, ani wcale chyba? No tylko jeśli ten przewodnik tam będzie, jeśli dostanę takie zadanie... A kiedy je powinienem dostać, w jakiej okoliczności?

Masz bana na google? - Inf.
Ostatnio edytowany przez L.Y.S.K.A. 10 Lip 2008, 15:26, edytowano w sumie 2 razy
S.T.A.L.K.E.R.
Lyska Sky
Awatar użytkownika
L.Y.S.K.A.
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2007, 18:40
Ostatnio był: 15 Lip 2008, 21:40
Miejscowość: Zabijam Wilka w Kordonie xD
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Terminator w 10 Lip 2008, 15:18

Musisz mieć takie zadanie: Spotkaj się z Przewodnikiem. Ten stalker automatycznie pojawi się na mapie - nie musisz specjalnie iść do Sidorowicza. Zadanie jest kontrolowane przez grę.
Awatar użytkownika
Terminator
Kot

Dołączenie: 08 Lip 2008, 14:24
Ostatnio był: 27 Lip 2008, 15:37
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 49 gości