Strelok

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Strelok

Postprzez L.Y.S.K.A. w 10 Lip 2008, 01:34

Szczerze to krew mnie zalewa... Gram w stalkera juz chyba 4 raz... i dalej nie zrobie prawdziwego zakonczenia... :/ Powiedzcie co ominołem co mam zrobić żeby zrobić tak tak jak na tym filmiku http://pl.youtube.com/watch?v=bO2O4Z_L56c
Dziś akurat tam byłem, zabiłem kontrolera i wyszedłem na zewnątrz (i zapisałem gre).
Starałem sie nic nie ominąć, grałem chyba z 4h, zabijałem każdego stalkera z czego miałem dużo pda i artefaktów. Ale nigdy w kryjówce streloka tak nie miałem! na poradnik gry-online mnie nie stać :P boże na forum tego znaleźć nie umiałem :|
S.T.A.L.K.E.R.
Lyska Sky
Awatar użytkownika
L.Y.S.K.A.
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2007, 18:40
Ostatnio był: 15 Lip 2008, 21:40
Miejscowość: Zabijam Wilka w Kordonie xD
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Przemek77 w 10 Lip 2008, 08:52

Zabijanie wszytkich stalkerów nie spowoduje, że będziesz miał prawdziwe zakończenie...
Wejdź na tą stronę - http://stalker.heroesradio.com/ - i tam znajdziesz wskazówki do gry. O zakończeniach było już na forum wiele razy...
Co zaś do samego Strieloka i jego zagadki - wyjasnia się ona nieco szybciej niż zakończenie gry (po drugiej wizycie w jego kryjówce, ściślej biorąc). No chyba, że interesuje Cię głównie strzelanina, nie czytasz dokładnie tego co mają do powiedzenia NPC-e i nie oglądasz filmików przerywnikowych.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez L.Y.S.K.A. w 10 Lip 2008, 13:01

Fabułe znam na pamięć, tą fałszywą. Zawsze czytam co NPC odemnie chcą, jedynie ta kryjówka strieloka mnie fascynuje, po wzięciu jego Pendrive'a dalej nie wiem o co kaman, i kim jest ten duch, Przecierz nikt, żaden NPC nie mówi żeby tam wrucić :/ Koleś w barze też wspominał o kryjówce strieloka, ale jak juz tam szedłem w ramach dokumentów z arpogromu, to przy okazji wziołem też tą informacje. Może po wzięciu dokumentów i wruceniu miałem pogadać z koleśiem co sprzedaje informacje... Nie wiem... Przydały by mi sie jakieś wskazówki. Filmiki też oglądam.

P.s. zabijam bo tak łatwiej dorabiam sie apteczek i amunicji. Ranga też wzrasta :wink:
S.T.A.L.K.E.R.
Lyska Sky
Awatar użytkownika
L.Y.S.K.A.
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2007, 18:40
Ostatnio był: 15 Lip 2008, 21:40
Miejscowość: Zabijam Wilka w Kordonie xD

Postprzez Przemek77 w 10 Lip 2008, 13:42

L.Y.S.K.A. napisał(a):Fabułe znam na pamięć, tą fałszywą. Zawsze czytam co NPC odemnie chcą, jedynie ta kryjówka strieloka mnie fascynuje, po wzięciu jego Pendrive'a dalej nie wiem o co kaman, i kim jest ten duch, Przecierz nikt, żaden NPC nie mówi żeby tam wrucić :/

A Przewodnika spotkałeś w Kordonie? Bodajże Barman napomina coś o Przewodniku, musisz się z nim spotkać i on Cię skieruje do kryjówki Strieloka gdzie już raz byłeś i tam znajdziesz Doktora. Jesli tak nie jest - coś źle robisz chyba.
Pijany listonosz ze świata modliszek
Przywozi mi listy, i niszczy mi ciszę,
Której nie ma i tak;
Bo jest dziecko moje i sny atomowe,
I myśli myśliwce co są odrzutowe -
Ich huk - to dla mnie - znak.
Awatar użytkownika
Przemek77
Przewodnik

Dołączenie: 26 Maj 2008, 13:17
Ostatnio był: 29 Gru 2022, 21:38
Miejscowość: LUBLIN
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 118

Postprzez Terminator w 10 Lip 2008, 13:46

Musisz wrócić z tego drugiego laboratorium. Przewodnik będzie w tym samym miejscu, gdzie był Lis.
Awatar użytkownika
Terminator
Kot

Dołączenie: 08 Lip 2008, 14:24
Ostatnio był: 27 Lip 2008, 15:37

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 32 gości