kutwa

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez !stalker! w 05 Maj 2008, 16:39

A ile należy wykonać misji dla Łukasza lub innych z Wolności aby wśród fantów oferowanych przez Kutwę na sprzedaż znalazł się Egzoszkielet?
Pytam bo dotychczas nie miałem możliwośći nabycia tego kombinezonu. Nie przechodzę po raz pierwszy gry , nie zależy mi żeby dotrzeć po raz kolejny do końca tylko bardziej się bawię tzn. zwiedzam, odkrywam rzeczy które wcześniej zaniedbywałem itd. Staram się właśnie "zasłużyć" dla Wolności aby móc kupić wyżej wspomniany Egzoszkielet. Dodam że grając tym razem, po zdobyciu papierów z X18 i przekazaniu ich barmanowi, nie udałem się od razu nad Jantar do X16 zgodnie z jego poleceniem tylko podążyłem właśnie do magazynów wojskowych. Tam oczwyściłem wioskę z pijawek na zlecenie Kutwy, później dla Łukasza zlikwidowałęm oddział powinności, zabiłem kapusia, zabiłem stalkera-Stracha, zlikwidowałem obóz najemników, pozbyłem się stada dzików i mięsaczy, ochroniłem granicę odpierając atak monolitu, wystrzelałem żołnierzy w agropromie, załatwiłem też zdaje się jakiegoś stalkera w dolinie mroku...chyba też po raz kolejny musiałem zlikwidować pijawki w wiosce. W międzyczasie zmienił mi się status neutralnego na przyjaciela.Wykonałem chyba wszystkie najważniejsze misje a Egzoszkieletu u Kutwy nadal nie doświadczyłem.....ma owszem jakiś podstawowy kombinezon Wolności oraz jakiś lepszy - Strażnik Wolności ale nic poza tym. Dodam że wykonałem również misję dla Maxa. Być może rzecz polega na tym że nie podjąłem się misji likwidacji posterunku powinności na wysypisku ale to z wiadomych względów, raz że wracając przez bar czekałaby mnie niezła strzelanina a dwa że po prostu nie chcę wojny z tą frakcją.
Później udałem się nad jantar i po wykonaniu misji wróciłem do magazynów, znowu wykonałem powtarzające się zlecenie (to z dzikami i mięsaczami) oraz zlikwidowałem jakiegośc stalkera nad Jantarem. Kombinezonu nadal nie ma. Znowu widzę misję na oczysczczenie wioski z pijawek i ie wiem czy chcę jej się podjąć bo to już się robi nudne.

P.S. Czy ktoś z was spotkał kontrolera w magazynach? Nie wiem skąd się tam wziął ale chyba spełniła się prognoza Łukasza, który zlecając mi kiedyś wczesniej misję z pijawkami we wiosce, narzekał na te stwory mówiąc że "jeszcze tylko kontrolera brakuje" :D
!stalker!
Kot

Dołączenie: 24 Mar 2008, 11:08
Ostatnio był: 09 Lis 2008, 13:17
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Nurek w 05 Maj 2008, 23:54

Wydaje mi się że kombinezon pojawia się dopiero kiedy wykonasz misje zabicia dowódcy Powinności - więc będziesz musiał z nimi zadrzeć jesli go chcesz.
Kontroler w magazynach pojawia się w późniejszym okresie gry, właśnie jakos pierwszym po wyczyszczeniu wioski z pijawek
Nurek
Stalker

Dołączenie: 09 Lut 2008, 14:59
Ostatnio był: 27 Wrz 2023, 22:17
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SVUmk2
Kozaki: 1

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 4 gości