Barin

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez villerth w 05 Maj 2008, 18:53

moim zdaniem zeby znales Barina przed barem trzeba NIE ZABIJAC psów ktore se tam chodza, jak zauwarzylem (2 razy przeszlem gre) jezeli zabije sie psy BArin spokojnie se przejdzie jesli natomiast ich nie zabijemy Barin zostanie zagryziony. Sa przypadki ze Barin zabije psy, ale to sie zadko zdarza :)
villerth
Kot

Dołączenie: 02 Maj 2008, 17:20
Ostatnio był: 05 Maj 2008, 19:29
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez !stalker! w 05 Maj 2008, 21:05

Jeśli mówicie o Thunderze na naboje takie jak do Akm to faktycznie takowy kiedyś nabyłem u Sidorowicza. Ktoś wspomniał że jest on dostępny na początku gry...nie potwierdzam tego. W moim przypadku pojawił się on w ofercie handlarza , kiedy powróciłem do kordonu z doliny mroku ale dopiero wtedy gdy wykonałem dwie misje...obronę wioski stalkerów przed najemnikami(to na zlecenie gościa zastąpującego wilka) i napaść na bazę wojskową w celu odzyskania jakiś dokumentów (to na polecenie Sidorowicza). Wcześniej (na początku gry w kordonie) nie wykonywałem żadnych misji dla Sidorowicza poza standartowymi tzn odbiciem żwawego.Na 100% nigdy na początku gry nie widziałem tej giwery u handlarza.
!stalker!
Kot

Dołączenie: 24 Mar 2008, 11:08
Ostatnio był: 09 Lis 2008, 13:17
Kozaki: 0

Postprzez Infernal w 05 Maj 2008, 21:07

Czy wam trzeba x razy tłumaczyć, że to jest losowe? Po każdym loadzie zmienia się asortyment handlarza, więc skończcie z tym kiedy kto miał, bo to bezcelowe. A temat zamykam.
Ratuj dżender - dzieci precz ze szkół!
Infernal
Łowca

Dołączenie: 02 Paź 2007, 17:29
Ostatnio był: 08 Sty 2015, 01:40
Kozaki: 3

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 4 gości