Jak strzelać aby nie zabić?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Adam w 22 Lut 2008, 15:42

Mi się udało :D. Z bliskiej odległości z AKM (tego większego!) strzeliłem w broń bandyty. Ten wyrzuca broń (jak na rozkaz!) i kładzie się szybko na ziemi. Potem prosi o pomoc. Dziwne....

EDIT:
Leiga, mówisz jak moja pani od polskiego w gimnazjum! ;) Są jeszcze ferie, nie strasz mnie!
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 20 Wrz 2023, 17:49
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 393

Reklamy Google

Postprzez Imbefalasion w 02 Mar 2008, 15:20

Stiven napisał(a):Nadaje się też bardzo dobrze obrzyn z amunicją kulową (nie mylić z śrutową, ani ze strzałkową), bron nie ma ogromnej siły obalającej jak chaser, czy spas, więc kolesie nie będą fruwać po jednym strzale.

No nie jestem pewien... Raz jak chciałem powystrzelać żołnierzy przy zawalonym moście, wziąłem obrzyna, kulową amunicję i ustawiłem się na moście, skąd miałem dobry widok na cały posterunek. Każdego trafiałem w korpus (grubo poniżej szyi), a i tak nie było zbyt wielu rannych/powalonych. Wszyscy zginęli. :)
Awatar użytkownika
Imbefalasion
Stalker

Dołączenie: 14 Paź 2007, 19:58
Ostatnio był: 17 Cze 2017, 19:50
Miejscowość: Gdańsk
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Postprzez Luk w 04 Mar 2008, 00:43

U mnie niezawodny do tego jest SWD w klatę. 5 monoli na 5 po złapaniu "strzała" położyła się grzecznie na ziemi i zaczęła stękać.
Image
Awatar użytkownika
Luk
Kot

Dołączenie: 05 Lut 2008, 02:49
Ostatnio był: 26 Mar 2008, 23:25
Kozaki: 0

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 51 gości