Długość gry w stalkerze

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez Dziarsky w 14 Lut 2008, 15:44

Konjad napisał(a):Człowieku, co ma Thief do FPSów? Rozumiem, że się tam strzela z łuku, ale zastanów się...

Wyraźnie zaznaczyłem, że to nie do końca jest FPS bo jedynie zachowuje konwencję FPP.
Uznaj zwyczajnie, że to nie to.
Image
Awatar użytkownika
Dziarsky
Weteran

Dołączenie: 18 Lut 2007, 14:58
Ostatnio był: 07 Sie 2017, 08:16
Miejscowość: Gliwice
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 7

Reklamy Google

Postprzez Michu w 14 Lut 2008, 20:17

Ja za 1 razem grę przeszedłem...w 3 dni, wtedy tak mnie wciągnęła że siedziałem po 7 godzin dziennie przy niej :). Piękne czasy, teraz to mi się jej nawet nie chce włączać ...
(przechodziłem 3 razy).
Powykonuj zadania poboczne, poszukaj sobie artefaktów, unikatowych broni i na pewno dłużej gra ci zajmie.

A co do długiego FPS'a - Far Cry (Jedna z lepszych gierek ostatnich czasów), I mogę się założyć, że nie przejdziesz jej w mniej niż 15 godzinek ;]. (no chyba że byś leciał jak opentany i nie strzelał do nikogo).
Awatar użytkownika
Michu
Very Important Stalker

Dołączenie: 10 Lip 2007, 00:34
Ostatnio był: 30 Cze 2024, 22:02
Miejscowość: Jelenia Góra
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 131

Postprzez swatu w 21 Lut 2008, 22:58

Ja za pierwszym razem przeszedłem grę w 3 dni... mimo że nie zbierałem kasy, to i tak miałem te denne zakończenie...
...the right man in the wrong place can make all the diffrence...
swatu
Stalker

Dołączenie: 14 Sie 2007, 20:41
Ostatnio był: 04 Lip 2008, 21:24
Miejscowość: x12
Kozaki: 0

Postprzez R1FL3 w 21 Lut 2008, 23:28

Ja za pierwszym razem przeszedłem grę w 3 tygodnie (1-2 godziny przy grze) i jakimś cudem udało mi się ładnie rzuconym granatem otworzyć drzwi , do których wymagany jest dekoder (a ja takowego nie posiadałem), za 2-gim razem ten trick mi się nie udał :/

I naf. - МЦ -
Awatar użytkownika
R1FL3
Tropiciel

Dołączenie: 17 Lut 2008, 22:22
Ostatnio był: 19 Mar 2010, 02:30
Miejscowość: Ośno Lubuskie
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 2

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 31 gości