Pytanie o misję ze schowkiem Streloka.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pytanie o misję ze schowkiem Streloka.

Postprzez TastemanPL w 04 Lis 2012, 00:35

Witam nie wiem czy to dobry dział jeśli nie proszę o przeniesienie. W Stalkerra grałem już parę lat temu lecz nie za bardzo zaciekawiła mnie ta gra. Przed wczoraj wyjełem ją ze strychu i zaczełem grać. Miejscem z którym mam problem to misja ze skrytką Streloka. Uwalniam kreta idziemy do podziemi ja schodzę zabijam wszystkim bandytów odnajduje pendrive Streloka schowany za mapą wychodzę a tam żywej duszy. Przed wejściem widziałem tam Kreta i ze 3 może. Stalkerów a teraz cisza. Najgorsze w tej sytuacji jest to że nie mam żadnej. prowadzącej mnoe strzałki do głównej misji. Co mam zrobić?

TastemanPL
Wygnany z Zony

Dołączenie: 04 Lis 2012, 00:11
Ostatnio był: 18 Maj 2013, 20:47
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Pytanie o misję ze schowkiem Streloka.

Postprzez Szpagin w 04 Lis 2012, 12:57

Zabrałeś dokumenty z bazy wojskowej w Agropromie? Jeśli dobrze zrozumiałem, znalazłeś schowek, zabrałeś pendrive'a i wróciłeś tą samą drogą, tak? Nie do końca tak miałeś zrobić. Wychodząc ze schowka Striełoka, skręć w lewo i idź do góry, potem na najwyższym piętrze znajdziesz korytarz, a dalej - drabinę. Wyjdziesz w środku bazy wojskowej. W dużym budynku są wymagane dokumenty.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez kondotierfred w 04 Lis 2012, 17:00

A czy dobrze idziesz do wyjścia, skontroluje Cię kontroler :E .

Za ten post kondotierfred otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Kill_Flint, marcel.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Postprzez Naznaczony221 w 10 Lut 2013, 15:52

Musisz pójść po schodkach takich gdzie czai się na ciebie chyba 4 żołnierzy. potem korytarzem i tam za tobą wyjdzie kontroler.zabijasz go i drugimi schodkami na gore i znajdziesz się w tej bazie z której dokumenty masz ukraść.

Za ten post Naznaczony221 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive lukebuka.
Naznaczony221
Stalker

Dołączenie: 09 Paź 2011, 14:21
Ostatnio był: 28 Lis 2014, 23:44
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: SGI 5k

Postprzez Bambo w 12 Lut 2013, 22:15

Dodam tylko żebyś nawet nie próbował walczyć z kontrolerem, tylko od razu wszedł po drabinie bo to tak na prawdę nie ma sensu. Po wyrżnięciu wojskowych bierzesz teczkę, pudełko czy tam inną walizkę i szybciutko idąc sobie w stronę wysypiska pokonujesz, przemiłych panów z ak-74 w takim zielonym moro (już ich znasz bo próbowali cię zatrzymać w bazie na wódkę i ołów). Teczuszkę czy tam walizkę oddajesz w lokacji Bar, takiemu grubemu świniakowi za ladą. Dalej sobie sam dasz radę jak sądzę. :D
Polegli towarzysze: [*} Boria Dzikus - Wolność (zabity przez Powinność) [*] Jarik Szpicel - Wolność (poległ zaatakowany przez Snorka) [*]

Bambo
Wygnany z Zony

Dołączenie: 22 Maj 2012, 12:11
Ostatnio był: 24 Lut 2013, 23:07
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 9

Postprzez szymonvenom4 w 16 Lut 2013, 20:15

Czemu nie? Im więcej zabije tym większą rangę będzie miał, a ta potrzebna jest na walkach na Arenie.

szymonvenom4
Wygnany z Zony

Dołączenie: 15 Lut 2013, 21:54
Ostatnio był: 16 Lut 2013, 21:11
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: Storming Obokan

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości