Dzicz - bandyci + najemnicy

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Dzicz - bandyci + najemnicy

Postprzez Pertaseth w 10 Lut 2012, 23:54

No właśnie ja za pierwszym razem miałem to zadanie i taki niewypał :/ Spróbuje wcześniejsze save ale już po Krugłowie. Wkurzę się normalnie :P
A co do Fallouta 3, to chyba nie miałem tam nigdy błędu ! Może miałeś pecha, ale mi gra działała świetnie, i co najważniejsze podoba mi się grafika dobrze zoptymalizowana (nie tnie jak w przypadku niektórych gier i ładnie wygląda). Gra ma humor, fajny klimat i ogólnie nie mam zastrzeżeń.
Awatar użytkownika
Pertaseth
Stalker

Dołączenie: 15 Sty 2012, 00:52
Ostatnio był: 07 Wrz 2012, 19:58
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 4

Reklamy Google

Postprzez Kuskus w 11 Lut 2012, 01:13

Jak Cię denerwuje to zadanie to pogmeraj w opisie zadania w gamedata\config\misc\task_manager. Wywalasz spawnowanie zadania i jest spokój :E Ja nie mogłem znieść wybijania po raz enty band dzikich psów w Dziczy bo zawsze rozbiegały się po całej mapie. To wywaliłem je i jest święty spokój :D

EDIT:
Chodzi o to, że zadanie będzie się ciągle odnawiać, jak "obroń obóz na Wysypisku". Zadania respują się co 24 godziny w grze i nie da rady obskoczyć tak całej Zony, żeby było wszystko zaliczone. Chyba że aż tak bardzo Cię to boli to idź do Barmana i powiedz mu że nie bierzesz zadania. Zadanie wyskakuje automatycznie, ale da się z niego zrezygnować jak z każdego pobocznego zadania.

EDIT II: To w czym problem? niezaliczone --> nie ma zadania --> nie ma problemu. Pewnie za parę stalkerowych dni znowu zadanie wyskoczy i będziesz mógł je sobie spokojnie zaliczyć.
A jak nie chcesz żeby wogóle się pojawiało to odsyłam do tematu edycji zadań na MOD PORTAL. Wystarczy przeczytać, zrozumieć co tam pisze, zrobić kopię zapasową pliku (na wszelki wypadek) i poprawić zadanie tak żeby Ci odpowiadało.
Ostatnio edytowany przez Kuskus 14 Lut 2012, 14:50, edytowano w sumie 3 razy
"The only thing we should be afraid of is FEAR"
Awatar użytkownika
Kuskus
Kot

Dołączenie: 19 Sty 2012, 22:25
Ostatnio był: 02 Paź 2014, 19:47
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 8

Postprzez Pertaseth w 12 Lut 2012, 23:29

Kuskus, a nie masz czegoś na usunięcie/zaliczenie danego zadania ? xD

EDIT: Problem w tym że automatycznie jest niezaliczone.
Ostatnio podbity przez Pertaseth, 12 Lut 2012, 23:29
Awatar użytkownika
Pertaseth
Stalker

Dołączenie: 15 Sty 2012, 00:52
Ostatnio był: 07 Wrz 2012, 19:58
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 4

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 12 gości