Brak amunicji w lab x16

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Totalna załamka w labo x16

Postprzez kis104 w 30 Gru 2011, 01:33

W sumie zgadzam się z kolegą wyżej. W końcu sam napisał, że boi się grać w ciemności, więc walka ze snorkiem czy pijawką to może być dla niego coś strasznego i ciężko mu ogarnąć nerwy, przez co nie może skupić ostrzału na głowie, a "szprejuje" licząc że potwór padnie .
Prawdziwy Stalker powinien zrobić w życiu trzy rzeczy:
1.Zabić chimerę.
2.Przetrwać emisję.
3.Wypić 5 kozaków czasie krótszym niż 3 minuty.
Awatar użytkownika
kis104
Łowca

Dołączenie: 31 Maj 2010, 18:56
Ostatnio był: 17 Lip 2024, 18:33
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 43

Reklamy Google

Postprzez Bilbo Baggins w 30 Gru 2011, 17:33

Na snorki najlepiej z nożem iść! Gdy skoczy, to wystawić nóż. U mnie to działa. Zombie też nożykiem, ale to doraźne rozwiązanie.
Awatar użytkownika
Bilbo Baggins
Kot

Dołączenie: 24 Sie 2011, 18:39
Ostatnio był: 16 Gru 2012, 15:41
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 0

Postprzez impulse_101 w 31 Gru 2011, 11:11

Przy kilkukrotnym przechodzeniu stalkera (jak nie -nasto :E ) tez parę razy wyczerpałem amunicje, zwłaszcza w końcowym etapie rurociągu i nie jest to trudne jeśli jej nie racjonujemy.

@mickul Gdzieś mniej więcej w połowie laboratorium a dokładnie przed wejściem do sali z generatorem psi znajduje się korytarz z regalami magazynowymi. Są tam skrzynki z amunicja i apteczki tylko przyświeć sobie latarka. Myślę ze zastrzyk takie porcji pestek pomoże Ci w rozgrywce. Dodatkowo pamiętaj żeby wyciągać amunicje z znalezionej broni a nie tylko z plecaka zombiaków.
Tu masz gameplay, wspomniane regały są na 6:22
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez Fender w 31 Gru 2011, 11:24

Ja proponuję temat już zamknąć bo sami siebie powtarzamy :) Po prostu zbieraj WSZYSTKO i napakuj tego do plecaka. Wybaczcie, ale naprawdę nie wierzę żeby było tak trudno spokojnie przestrzelać zombiakom głowy, albo ustawić najniższy poziom trudności i jak idiota przelecieć do laba koksując się apteczkami, dopiero tam zaczynając swoją małą krucjatę. Jeśli nie trafiasz ze strachu ( i wieku co za tym idzie ) to pograj w coś innego, a jeśli nie to kup lepszą myszkę, albo tabletki uspokajające :wink: Pozdrawiam
Awatar użytkownika
Fender
Tropiciel

Dołączenie: 26 Wrz 2010, 12:38
Ostatnio był: 22 Paź 2023, 06:35
Miejscowość: Przedmieścia Limańska
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: Viper 5 9x18
Kozaki: 90

Postprzez Kudkudak w 31 Gru 2011, 11:50

Ogólnie rzecz biorąc, sam też miałem tam załamkę i nieraz tam ginąłem - radzę poczekać aż znajdziesz w skrytce w Wolności Vintara lub w owym Laboratorium - główki wtedy szybko pękają. Co do pancerza, to łatwo pokombinować z misją od Powinnościowca, niejakiego Pietrienki - potajemnie wejdź przez dach tak, by Cię nie zauważono i wykorzystaj buga w Wolności, dzięki któremu nie zauważą Twojego zabójstwa a będą nadal neutralni - trzeba zabić Gałązkę przy głównej bramie. Vintar daje radę bardzo dobrze, a jeśli chodzi o wnętrze laboratorium...to sprint, ciągły sprint :D.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości