respawn frakcji

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

respawn frakcji

Postprzez Kobi w 10 Gru 2011, 22:40

Witam. Mam pytanie. Co sie stanie jak pozabijam wszystkich czlonkow np. wolnosci? Czy oni kiedykolwiek sie odrodza? Czy juz zawsze bedzie pusto w ich bazie? Kurde wlasnie pomoglem typom z powinnosci wybic baze wolnosci i zastanawiam sie jakie to konsekwencje moze to przyniesc. Gram na ABC inferno mod
Kobi
Kot

Dołączenie: 10 Gru 2011, 22:29
Ostatnio był: 11 Gru 2011, 20:44
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: respawn frakcji

Postprzez Tajemniczy w 10 Gru 2011, 22:56

Odrodzą się, tyle że oczywiście będzie ich mniej :E . Po zrobieniu misji z atakiem na bazę Wolności, następnym razem w bazie byli wolnościowcy tyle że mniej- 3 przy budynku dowództwa, 2 przy wejściu do bazy i przy ognisku paru gadało. Tak samo jest i z Barierą.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Kobi w 10 Gru 2011, 23:49

Acha, teraz bylo ich z 15 moze. To jak odrodzi sie ich 5 to lipa troche. Nie bedzie sie z kim naparzac :D. A ich liczba dojdzie do full jak nie bede ich ruszal jakis czas czy juz na stale zostana zrespione te pare osob? I nie wiem czy ABC inferno mod wprowadza w tym aspekcie jakies zmiany? Taksamo zastanawiam sie, po ukonczeniu gry mozna dolaczyc do jakiejs frakcji i jakos nie widzi mi sie ze mam napasc na 3 albo 5 osobowa baze... albo jeszcze lepiej pusta
Kobi
Kot

Postprzez djcycu w 11 Gru 2011, 01:08

Zabijanie tych frakcji nie ma sensu. Nigdy ich nie wyplewisz bo odgórne założenie gry mówi o tym że zawsze ktoś jest na wypadzie a więc wymordowani członkowie wolności w bazie to tylko część. Przecież stalkerzy nie siedzą tylko i wyłącznie w bazie nie? :) Reszta się niby schodzi i zastaje zabitych towarzyszy przez co jest ich tam naprawdę niewielu. Ja bym ci poradził jednak dla wolnościowców porobić misje bo u nich z deczka tego jakby więcej jest no i nie ma problemu z frakcjami potem (o ile nie spieprzysz przy powinności) :)
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Postprzez Kobi w 11 Gru 2011, 01:47

No wlasnie przeszukiwalem cialka a tu przybiegli nastepni :D z 7 moze albo i 10. Generalnie abc inferno mod daje mozliwosc wykoksania postaci takze usuniecie 10 gosci z wolnosci w pojedynke nie jest dla mnie jakims wielkim problemem. A po przejsciu gry podobno mozna dolaczyc do kazdej frakcji takze dolacze pewnie do czegos oprocz powinnosci i wolnosci bo ich za duzo jest :D. Albo zostane samotnikiem wrogo nastawionym do wszystkich frakcji. Tez fajna opcja ;p. Jak ktos interesuje sie mechanika gry i ma jakies ciekawe informacje to pisac, chetnie poczytam

aa i zapomnialem. Co z Lukaszem z wolnosci? Juz przepadl bezpowrotnie? Ubilem go jakis czas temu i nie chce sie zrespic
Kobi
Kot

Postprzez Tajemniczy w 11 Gru 2011, 18:32

:arrowu: Kobi
Jak raz zabiłeś Łukasza to potem się nie zrespi. Life is brutal :E . A i po przejściu gry nie dojdziesz do żadnej fakcji. Potrzebne są specjalne mody.
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Kobi w 11 Gru 2011, 19:47

Tajemniczy napisał(a)::arrowu: Kobi
Jak raz zabiłeś Łukasza to potem się nie zrespi. Life is brutal :E . A i po przejściu gry nie dojdziesz do żadnej fakcji. Potrzebne są specjalne mody.

Dlatego gram na ABC inferno mod o czym juz pisalem. Skonczylem wlasnie gre i moge dolaczyc do kazdej frakcji u Sidorowicza. I moje pytanie. Gdzie znajduje sie dowodztwo frakcji wojska, monolitu albo bandytow? Bo Sidorowicz za 50000 rubli przylacza mnie do frakcji i co dalej? Do powinnosci nie dolaczam bo przy rozmowie z Voroninem gra sie zawiesza. Wolnosc wybilem wiec nikt nie da mi zadnych misji. Zostaja mi tylko te 3 frakcje

Uwagi moderatora:

Nie cytujem ostatnich wypowiedzi. - Wheeljack
Kobi
Kot

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 29 gości