Modyfikacja broni w pliku gamedata

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Modyfikacja broni w pliku gamedata

Postprzez Junx w 29 Lis 2011, 21:24

1. Standardowe ustawienia przywrócisz wypakowując podstawowe konfigi z gamedata
2. Ustawienia broni (chyba chodzi ci o parametry i dodatki ) nie "ruszają" nic w grze i nie musisz się obawiać.
3. Plik fsgame.ltx możesz dać na standardowy, ale wtedy nie zainstalujesz żadnego moda :wink:
Ryzen 5600x || 32gb DDR4 || RTX 2080 Super
Awatar użytkownika
Junx
Modder

Dołączenie: 15 Kwi 2008, 09:39
Ostatnio był: 11 Lis 2024, 21:50
Miejscowość: Na co Ci to :)
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 358

Reklamy Google

Re: Modyfikacja broni w pliku gamedata

Postprzez djcycu w 29 Lis 2011, 22:30

@mayer99: Wydaje mi się że nic się nie wykrzaczy bo w CoP np miałem kiedyś retextur oraz zmienione configi broni by móc dodać różne rzeczy tam gdzie nawet mechanik nie poczarował. Wczytałem grę już bez moda i okazało się że mam przypięte tłumiki jak i inne rzeczy ale po odczepieniu nie mogłem ich założyć z powrotem wg oryginalnych założeń gry. Myślę że tak samo będzie i tutaj czyli gładko pójdzie bez żadnych bugów. W razie czego możesz zawsze przywrócić twoje zmodyfikowane wersje plików i będzie wszystko w porządku.
Szczegółowe mapy do S.T.A.L.K.E.R Zew Prypeci

In nomine Patris, et Filii, et Spiritus Sancti. Amen
Awatar użytkownika
djcycu
Monolit

Dołączenie: 17 Wrz 2009, 16:38
Ostatnio był: 12 Sty 2021, 21:51
Miejscowość: "Łosiek"
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 775

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 27 gości