Wersja steamowa Stalkera Cien Czarnobyla.

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wersja steamowa Stalkera Cien Czarnobyla.

Postprzez nom3i w 31 Paź 2011, 04:56

Witam.
Zakupiłem Stalkera Cien Czarnobyla wersję steamową podczas przeceny i chcialbym sie zapytac czy istnieje możliwość spolszczenia gry, aby byl rosyjski dubbing, a napisy polskie? Ktoś pisal na forum tutaj ostatnio, ze mozna spolszczyc gre, a co w przypadku dubbing? Chcialbym miec rosyjski lektor + polskie napisy.
Pozdrawiam i dziekuje za pomoc.
nom3i
Kot

Dołączenie: 31 Paź 2011, 04:52
Ostatnio był: 28 Mar 2012, 23:45
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wersja steamowa Stalkera Cien Czarnobyla.

Postprzez JONYK w 31 Paź 2011, 06:18

A widziałem widziałem że jest niezła promocja na STALKER-y na Steamie - 75% ich zawyżonej jak na nasze warunki ceny w euro , to już coś :D
Proponował bym ci proste rozwiązanie - jeżeli jak twierdzisz masz zakupioną grę na Steam , to weź od kogoś kopie zapasową gry z wersji pudełkowej , i z niej zainstaluj grę ( zamiast pobierać ją ze Steam ).
Oczywiście pozostanie wtedy jeszcze kwestia aktualizacji ( które nawet na Steam można wyłączyć ), nie wiadomo do końca jak Steam by zareagował na taki wybór języka , ale raczej nie powinien robić problemów .
Pozdrawiam
Ps : nie jestem prawnikiem lecz zgodnie z moją wiedzą takie rozwiązanie byłoby legalne - w końcu kupiłeś grę :E
Image
Awatar użytkownika
JONYK
Stalker

Dołączenie: 01 Sty 2010, 18:28
Ostatnio był: 21 Cze 2016, 10:13
Miejscowość: OKOLICE OLSZTYNA
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 17

Postprzez Kpuc w 31 Paź 2011, 07:36

O ile mi wiadomo, takie rozwiązane nie jest legalne, kupił wersje satemową a nie pudełkową.
Cień Czarnobyla w wydaniu pudełkowym nie posiada wyboru języków, jedyne rozwiązanie to zmiana języka w grze (o ile steam daje taką mozliwość) na Rosyjski i podmian napisów do gry w formie modu. Czyli gmedata/config/tekst
Image
Awatar użytkownika
Kpuc
Legenda

Dołączenie: 06 Paź 2010, 09:10
Ostatnio był: 28 Wrz 2024, 12:41
Miejscowość: zona
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 285

Postprzez kis104 w 31 Paź 2011, 10:24

Nie chce wyjsc na jakiegos pirata czy Bóg wie kogo, ale jeżeli zrobisz tak jak 2 posty wyżej opisał kolega, to System Steam nie wykryje różnicy. System ten sprawdza główne pliki takie jak xEngine.exe, Steam api.txt i jakiś tam jeszcze. Gdy podmienisz język nic się nie stanie. ; )
Prawdziwy Stalker powinien zrobić w życiu trzy rzeczy:
1.Zabić chimerę.
2.Przetrwać emisję.
3.Wypić 5 kozaków czasie krótszym niż 3 minuty.
Awatar użytkownika
kis104
Łowca

Dołączenie: 31 Maj 2010, 18:56
Ostatnio był: 17 Lip 2024, 18:33
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 16 gości