Misje u Wilka

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Misje u Wilka

Postprzez psionik w 29 Sie 2011, 11:13

czasem misje poboczne zmieniają kolejność
gdyby babcia miała wąsy to by była dziadkiem. To w takim razie co musiał by mieć dziadek by być babcią? (...) nieważne

psionik
Wygnany z Zony

Dołączenie: 01 Mar 2011, 23:09
Ostatnio był: 07 Lis 2011, 14:10
Miejscowość: tam gdzie cię nima
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: SPSA14
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Mataczo w 07 Wrz 2011, 16:27

a ja akurat przyszedłem za późno i wilka już nie było :P Za to jakiś inny trepopodobny chyba, prosił o pomoc z najemnikami. Ale to już po laboratoriach w trakcie misji z mózgozwęglaczem.
Awatar użytkownika
Mataczo
Stalker

Dołączenie: 10 Mar 2011, 14:59
Ostatnio był: 13 Sty 2017, 23:02
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 6

Postprzez szczypiorofix w 07 Wrz 2011, 21:51

Jeśli mówimy o Czystym Niebie (a nie o Cieniu jak to jest w dziale - już zaczynam się gubić) to
ten "trepopodobny" który czeka pod mostem (myślę że chodzi ci akurat o tego) to na prawdę Wojskowy - prosi o ocalenie kumpla, który jest przetrzymywany w bazie Stalkerów. Wilka mogą rozszarpać np. psy bo nie ma spluwy a jak wiadomo alive działa :) mi udało się prawie za każdym razem go ratować, chociaż nie było łatwo ;) Od tego Wojskowego dostajesz też misję z przyniesieniem bodajże PDA jego kumpla- trzeba wejść na ten rozwalony nasyp kolejowy i wskoczyć a anomalie przestrzenną. Przeteleportuje nas ona do tego zasypanego tunelu (też w Kordonie), przeszukujemy zwłoki kumpla, bierzemy PDA i oddajemy Wojskowemu. Jakiś tam drobiazg się za to dostaje, nie pamiętam co. Jeśli chodzi ci o Cień Czarnobyla to nie wiem, ale Wilk był w bazie Stalkerów i chyba nigdzie się nie ruszał ;)
"Pewnego pięknego październikowego poranka Umierająca Ziemia połknęła własne bebechy i zmarła w konwulsjach" - Opowieść Poety: Pieśń Hyperiona.
Awatar użytkownika
szczypiorofix
Tropiciel

Dołączenie: 20 Cze 2011, 20:50
Ostatnio był: 26 Sty 2017, 14:03
Miejscowość: Wawa
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 44

Postprzez jaro16 w 08 Wrz 2011, 17:28

Jeśli chodzi ci o Cień Czarnobyla to nie wiem, ale Wilk był w bazie Stalkerów i chyba nigdzie się nie ruszał

W CC Wilk wędruje do Magazynów Wojskowych, a na jego miejscu pojawia się Fanatyk.... Tak gwoli ścisłości
Awatar użytkownika
jaro16
Stalker

Dołączenie: 28 Lut 2011, 17:28
Ostatnio był: 19 Lis 2023, 14:16
Miejscowość: Ciechanów
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 12

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 6 gości