Witam, mam powazny problem a mianowicie mialem do wykonania misje zniszczyc legowisko pijawek wiec udalem sie tam, zniszczylem legowisko, wykonalem po drodze questa zabic wszystkie pijawki i po nagrode udalem sie do bazy wolnosci, po powrocie do baru straznicy powinnosci pilnujacy wejscia strzelali do mnie co mnie bardzo zdziwilo, wiec przebieglem szybko do baru wplacic 40k kasy zeby byli przyjazni, mysle sobie ok alarm ucichl wiec wszystko jest w porzadku, wychodze na powierzchnie, cisza, wiec zapisuje gre i wylaczam, uruchamiam stalkera po kilkunastu minutach wczytuje save znow wychodze z baru i ktos do mnie strzela, patrze a to samotnicy, wiec wplacilem kolejne 40k kasy na udobruchanie jednak po wyjsciu z baru nadal do mnie strzelaja? co mam zrobic w takiej sytuacji kiedy mimo wplacania kasy frakcje sa nadal do mnie wrogo nastawione i strzelaja na kazdym kroku? pomocy!
dodam ze do zadnego z samotnikow nie otworzylem ognia a koledzy z powinnosci napadli na mnie po wyjsciu z baru w kierunku magazynow wojskowych, zabilem ich tam moze z 7, czy to mialo jakis wplyw?
edit: zauwazylem podobny problem w innym poscie
viewtopic.php?f=5&t=14711