Nibypies - Gdzie go znajdę?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Nibypies - Gdzie go znajdę?

Postprzez kubekpop w 21 Sie 2011, 10:53

Daro93 napisał(a):
Aha, i jeszcze jedno pytanie mam. Jak wyjąć urządzenie wykrywające artefakty w anomaliach w Cieniu Czarnobyla? Trzeba to najpierw zdobyć czy jak? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. >.<

Nie ma takiego urządzenia. W anomaliach nie ma artefaktów. Te są porozmieszczane na całej mapie, i są widoczne gołym okiem.
Awatar użytkownika
kubekpop
Przewodnik

Dołączenie: 05 Sty 2011, 20:56
Ostatnio był: 05 Lut 2020, 11:37
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: UDP Compact
Kozaki: 160

Reklamy Google

Postprzez Daro93 w 21 Sie 2011, 11:18

Dzięki za odpowiedź. Zapytałem ponieważ w Czystym Niebie jest takie urządzenie :)
Image
Awatar użytkownika
Daro93
Kot

Dołączenie: 20 Sie 2011, 17:30
Ostatnio był: 11 Cze 2012, 21:17
Miejscowość: Prypeć
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 2

Postprzez Gabriel w 21 Sie 2011, 11:21

W Zewie i Czystym są detektory, tu nie. Z jednej strony to fajna minigierka, z drugiej pierdułka która przedłuża sztucznie czas gry. Ale mi tam przypadło to do gustu. Jeszcze jakieś pytania? Jak nie, to spoko, jak tak, to pisz.
Pamiętaj, by śmiać się z innych wpierw naucz śmiać się z własnych niedoróbek i nieczystości. Jeśli ktoś postrzega Cię jako idiotę, nie liczy się zdanie innych, bo dla innych będziesz zawsze zajebistszą osobą niż osoba wyzywająca Cię - ona z kolei będzie owym idiotą. Liczy się to za kogo ty się uważasz. Ciesz się wolnością i nie żyj pod mocą innych - poczuj smak zerwania kajdan.
Awatar użytkownika
Gabriel
Tropiciel

Dołączenie: 02 Sie 2011, 10:00
Ostatnio był: 14 Gru 2011, 17:11
Miejscowość: dlzkcmsfj afgva rwet 9a/7
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 23

Postprzez Domianos w 21 Sie 2011, 17:26

Daro93 napisał(a):Aha, i jeszcze jedno pytanie mam. Jak wyjąć urządzenie wykrywające artefakty w anomaliach w Cieniu Czarnobyla? Trzeba to najpierw zdobyć czy jak? Szukam, szukam i znaleźć nie mogę. >.<

Trzeba wgrać odpowiedniego moda np takiego viewtopic.php?f=49&t=2640 lub takiego viewtopic.php?t=3011
Awatar użytkownika
Domianos
Łowca

Dołączenie: 23 Lis 2009, 22:32
Ostatnio był: 25 Wrz 2024, 18:16
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 28

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 17 gości