Problem na Wysypisku

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Problem na Wysypisku

Postprzez Piter559 w 23 Lip 2011, 12:08

Witam.

Mam problem z grą. Kiedy dochodzę na Wysypisko, załatwiam pierwszą grupę bandytów (grożącym stalkerowi), pomagam tej grupie przy pojazdach, idę do kolejnej grupy przeciwników (przy takich blokach betonowych), chcę iść dalej i w tym momencie gra mi się po prostu zawiesza, nie idzie nic zrobić, dźwięki ustają i koniec. Jedyne co mogę zrobić to zrestartować kompa.

Generalnie gra działa mi płynnie, kiedyś grałem normalnie i było ok. Niedawno mnie wzięło na ponowne zainstalowanie stalkera i tu mnie spotkał zawód :/. Ten bug praktycznie uniemożliwia mi grę. Mam grę z TopSellera z przed paru lat, oryginalna, nie crackowana.

Proszę o szybką odpowiedź i pozdrawiam.

Uwagi moderatora:

Pomarańczowa ramka u góry strony... - Wheeljack
Piter559
Kot

Dołączenie: 11 Paź 2010, 19:04
Ostatnio był: 07 Wrz 2011, 18:54
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Problem na Wysypisku

Postprzez Fade w 23 Lip 2011, 12:43

hej,
Chodzi o miejsce przed przejściem do Agropromu czy o wcześniejsze za parkingiem (obok koparki)? Chyba przy przejściu do Agro, tego miejsca nie ominiesz. Zapisał się jakiś error w logu ? Sprawdzałeś czy obniżenie ustawień grafiki pomaga ? Gra z patchem ?
"Patrząc w otchłań pamiętaj, że otchłań patrzy także na Ciebie"
Awatar użytkownika
Fade
Stalker

Dołączenie: 19 Mar 2011, 10:14
Ostatnio był: 07 Wrz 2014, 19:39
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 6

Postprzez Wiśniur w 23 Lip 2011, 13:28

Spróbuj reinstall, a teraz loga wrzuć.
Awatar użytkownika
Wiśniur
Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2011, 11:42
Ostatnio był: 07 Wrz 2023, 21:37
Miejscowość: Kuków
Kozaki: 3

Postprzez tomasz4815 w 23 Lip 2011, 13:49

Mi się wydaje, że jak gra się zawiesza i nic dalej nie idzie zrobić to to jest jakiś inny problem i loga poprostu nie ma.Log powinien zapisać się wtedy jak wywala bugtrapa albo "program przestał działać".Aktualizowałeś sterowniki do karty graficznej?Powyłączałeś zbędne programy?Może anty vir Ci to powoduje?
A!Jeżeli aktualizowałeś sterowniki to spróbuj zainstalować starsze.Sprawdzałeś temperatury na podzespołach/Może coś się przegrzewa?
Może coś zadziała? :+:

Uwagi moderatora:

A może tak spacje po kropkach byśmy zaczęli stawiać?
Awatar użytkownika
tomasz4815
Łowca

Dołączenie: 17 Lut 2011, 12:46
Ostatnio był: 13 Lis 2024, 15:37
Miejscowość: Tam, gdzie atik czołgiem jeździ.
Ulubiona broń: Sniper TRs 301
Kozaki: 96

Postprzez Piter559 w 23 Lip 2011, 14:03

Gram na tych samych sterownikach co kiedyś, nic się praktycznie nie zmieniło, loga nie ma :/. 4 razy reinstalowałem i nic. Ustawienia graficzne mam na najniższych i też nic.

I nikt nie może mi pomóc?
Piter559
Kot

Dołączenie: 11 Paź 2010, 19:04
Ostatnio był: 07 Wrz 2011, 18:54
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości