Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Dobra, mam misję obronić hangar na wysypisku, ale ta losowa nie ta pierwsza. Ranny jest jeden gość, wolny stalker, neutralny. Chcę mu dać apteczkę- mam ich i to sporo. Jedyna opcja dialogowa to "Na razie"
Zobaczę co będzie jak ponownie wczytam, zgłaszam jednak istnieje takiego błędu.
Patch to ja mam najnowszy (mam z topseller). Po ponownym wczytaniu dalej nie można było mu pomóc. A tak poza tym dodatkowo leżał, ale unosił się nad ziemią. Za pierwszym, przed wczytaniem leżał normalnie. Wiem ze to nie jest nazbyt ważny bug ale sądzę że warto stworzyć o tym temat bo mimo wszystko to bug- a bugów być nie powinno.
Każda gra ma bugi,nie możliwe jest zrobienie gry bez buga.Przynajmniej z mojego programistycznego punktu widzenia.Patche niszcza wiekszosc bugow,jednakze nie wszystkie.