Błagam o pomoc!!

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Błagam o pomoc!!

Postprzez mMagik w 16 Cze 2011, 17:49

Witam...

Dzis przyszła mi paczka z allegro, nowy Stalker Cien Czarnobyla.Zainstalowalem, pograłem pare godzin doszedłem do miejsca gdzie miałem isc do naukowców po jakies klucze. Wyłączyłem grę, po 30 minutach chcę włączyc lecz wyskakuje mi jakis komunikat. To byl kod bonusowy. wpisuje go z strony www. i nic, gdy chce włączyc gre wyskakuje mi takie cos: A required security module can not be activated. This program can not be executed. Mysle ze zle wpisałem te kody wiec chce zrobic to jeszcze raz, nie da sie nie mozna pisac w miejscu wpisania kodów. Wiec chciałem deintalowac i na nowo zainstalowac i sie TEZ nie da..widac ikonkę ładowania a po chwili ta znika...PROSZE O POMOC!!!!

STAWIAM PIWO!:)
mMagik
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2011, 17:42
Ostatnio był: 16 Cze 2011, 18:02
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Błagam o pomoc!!

Postprzez Soviet w 16 Cze 2011, 18:17

Skopiuj sobie save'y i zrób reinstal. A o co ci chodzi z tym kodem bonusowym to nie mam pojęcia :).
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 02 Lis 2024, 23:15
Miejscowość: Wow
Kozaki: 787

Re: Błagam o pomoc!!

Postprzez echelon w 16 Cze 2011, 21:29

Wiec chciałem deintalowac i na nowo zainstalowac i sie TEZ nie da..widac ikonkę ładowania a po chwili ta znika

Nie bardzo rozumiem to zdanie. Jak to nie można odinstalować gry w panelu sterowania? Może masz jakiś duży chlew w rejestrze windowsa? Poza tym przy instalce nie wpisuje się żadnego kodu z żadnej strony, jeśli gra jest oryginalna to klucz jest na tylnej okładce instrukcji.
Btw, jeśli grasz pierwszy raz i po kilku godzinach załatwiasz już sprawy dla naukowców to znaczy, że nie czerpiesz pełni radości z gry ;).
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 24 gości