Stalker: SoC na Steam

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Stalker: SoC na Steam

Postprzez AbdalAkbar w 16 Maj 2011, 14:13

Witajcie.
Chciałbym zakupić Stalkera na Steamie, ale czytałem, że mogę nie usłyszeć Utty. Wiem, że można modować grę itp, ale słyszałem, że może serwer nie wpuścić.
AbdalAkbar
Kot

Dołączenie: 16 Maj 2011, 12:15
Ostatnio był: 18 Maj 2011, 23:31
Ulubiona broń: --
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Stalker: SoC na Steam

Postprzez Sylwesterx w 20 Maj 2011, 16:16

Mnie się wydaje, że trochę nie opłaca się kupować niektórych gier na steamie bo tylko się przepłaca(nie wiem czy to steam sobie tak zarabia czy dystybutor lub twórcy). Teraz patrzę to widzę, że SoC stoi po 9.99 €, a za 20 czy 25 zł na allegro czy w Empiku dostaniesz więc... I możesz sobie robić co tam chcesz. I co w razie blokady konta na steamie ?
Awatar użytkownika
Sylwesterx
Stalker

Dołączenie: 24 Sty 2011, 15:37
Ostatnio był: 29 Cze 2024, 01:14
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 7

Postprzez DeadMan w 20 Maj 2011, 17:02

Jeśli chodzi o Steam, to czasem mają takie wyprzedaże, że prawie za bezcen oddają gry. Wiem bo kilka gier sam na Steamie kupiłem za grosze. Ale to trzeba Cierpliwie czekać. Języka polskiego czyli wspaniałego lektora, Pana Utty nie usłyszysz w wersji cyfrowej. Można natomiast wgrać spolszczenie.

Lepiej kupić zwykłą wersję pudełkową za 20zł.
MOBO Gigabyte Aorus Elite v2, CPU Ryzen 5600x, GPU Gigabyte RTX 3060Ti 8GB
RAM
Corsair VENGEANCE RGB, DDR4, 32 GB, 3600MHz
SSD
Samsung 990 Pro Heatsink 1TB, Sabrent Rocket Q 1TB
SYS
Windows 11 Pro 64-bit
Awatar użytkownika
DeadMan
Stalker

Dołączenie: 23 Wrz 2010, 15:23
Ostatnio był: 07 Lis 2024, 23:24
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 3

Postprzez cloudpol w 20 Maj 2011, 17:15

stalker na steam ma swoje plusy i minusy,ktorym jest napewno to ze nie mozesz zmienic wersji,a co za tym idze,jest problem z gra w necie,z panem utta czy modami nie ma problemu ^^ja kupilem stalkera na steam,wiec jesli myslisz o grze w necie kup lepiej pudelkowa wersje,jesli jednak zdecydujesz sie na steamowego stalkera to chetnie z toba pogram ;p
AMD ATHLON 4400,3GB RAM,GEFORCE 9600GT
Awatar użytkownika
cloudpol
Kot

Dołączenie: 30 Sty 2010, 22:08
Ostatnio był: 06 Paź 2011, 20:13
Miejscowość: Dalewo na Lewo
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper SGI
Kozaki: 0

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 26 gości