Plik mp_ranks

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Plik mp_ranks

Postprzez lokujn w 09 Mar 2011, 10:55

Witam. Podczas wycinania broni z innych modów zauważyłem, że jedne bronie są uwzględnione w tytułowym pliku raz, a inne wielokrotnie. Często też ta sama broń ale pochodząca z innych modów jest różnie dopisywana do pliku. Mam w związku z tym pytanie, w jaki sposób nadawać (określać) rangę danej broni. Pytam bo zdarzyło mi się kilkakrotnie, że gdy stalker podniósł nowy karabin (grałem z modem na poprawę AI npc), wówczas automatycznie jakby zatrzymywał się czas w Zonie. Ja mogłem normalnie poruszać się po mapie, ale wszyscy inni stali bez ruchu i nie reagowali nawet wtedy gdy do nich strzelałem.
lokujn
Kot

Dołączenie: 14 Maj 2010, 08:00
Ostatnio był: 09 Mar 2011, 12:03
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Fast-shooting Akm 74/2
Kozaki: 0

Reklamy Google

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 37 gości