Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Witam Mam problem z cieniami, jest on niezwykle denerwujący...cienie np. trawy oraz liście zmieniają się co chwila, co chwila inna kępa trawy staje się całkowicie czarna itp. Problem ustaje jedynie przy wyłączeniu dynamicznych cieni. Gram na wersji 1.0004 z modem Ukryte Ścieżki, ale wersja bez modu również ma ten sam problem, reinstalka gry nie pomaga macie jakieś rady ? PS. Postaram się wrzucić filmik pod wieczór który lepiej ukarze w czym tkwi problem...
- to jest filmik, a konfiguracje kompa mam taką: 4GB RAM, GeForce GTX 260, AMD Athlon II X3 3 GHz. EDIT: Mam dodane u3shaders 2.1, z zmodyfikowanym plikiem user.ltx tak jak jest podany w temacie z modem Ukryte Ścieżki, ale raczej to nie ma nic do rzeczy, bo po reinstalce odpaliłem czystą wersje gry, bez modów jedynie z patchem 1.0004 i problem był mimo wszystko.
Ostatnio edytowany przez Vanesik, 22 Gru 2010, 13:51, edytowano w sumie 1 raz
Jakie masz ustawienia detali? Sprawdzę w domu, ale nie mam pojęcia, kiedy będę mógł... nie obiecuję, że dzisiaj. W każdym razie, to jest problem user.ltx, już widziałem takie coś - i zacząłbym właśnie od detali.