Wysypisko - Restart Komputera

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wysypisko - Restart Komputera

Postprzez supek94 w 16 Kwi 2010, 14:19

Mam problem z restartem komputera. Gdy zbilze sie tylko do tego obozu bandytow ( czy jak to ma) kolo wysypiska to restartuje mi sie komputer. Kiedys gry gralem na slabszej karcie graficznej nie mialem zadnych problemow. Mial moze ktos tego typu problem i wie jak go rozwiazac? Prosil bym o pomoc ;)

EDIT

Zapomnialem dodac mam patcha .10004 i aktualizowalem dzisiaj stery.
---------------------
Nie ma nikt pomyslu co moze powodowac te restarty? Dzisiaj gralem to przeszedlem kolo bandytow normalnie ale kawalek dalej mi reslo... ;/

EDIT

Gdy edytuje to nawet nikt nie zaglada -.-

Uwagi moderatora:

Doinstaluj patch 1.0004... - caleb59 | Zauktualizuj wszystkie sterowniki... - ati | Edytuj swoje posty i nie pisz jednego pod drugim! - caleb59
supek94
Kot

Dołączenie: 15 Kwi 2010, 21:11
Ostatnio był: 17 Lut 2011, 20:27
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wysypisko - Restart Komputera

Postprzez Kazio w 29 Wrz 2010, 09:23

Witam!,
Nie chciałem tworzyć nowego tematu, ale mam podobny problem jak użytkownik powyżej. Przy wysypisku też miałem restarty. Chcę dodać, że co jakiś czas, gdy pnę do przodu coraz częściej się one zdarzają. Dajmy przykład: Dolina śmierci, na tej mapce to gdzie nie pójdę tam będzie restart. Podniesienie artefaktu na tej mapie kończy się restartem. Próba wejścia do tunelu też kończy się restartem. Próbowałem na różne sposoby, ale cały czas kończy się tak samo. Posiadam patch 1.0006. W Folderze logs mam tylko jeden plik tekstowy, ale jest on pusty. Sterowniki są najnowsze. Nie ważne na jakich ustawieniach gram, czy low czy high jest tak samo. Mam nadzieje, że jest na to "lekarstwo".
Kazio
Kot

Dołączenie: 29 Wrz 2010, 09:16
Ostatnio była: 29 Wrz 2010, 09:24
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Sniper VLA
Kozaki: 0

Re: Wysypisko - Restart Komputera

Postprzez MatrixSTR w 29 Wrz 2010, 10:17

Zmień patcha o ile to możliwe. Z tego co widzę to restarty komputera to norma na patchu 1.0006
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 08 Lis 2024, 17:19
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 276

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 8 gości