Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Radze ściągnąć Oblivion Lost'a. On daje nie tylko freeplay, ale naprawde warto. Praktycznie nowy Stalker. Ale jeśli chcesz sam freeplay to jest dużo modów, które go dają. Ja polecam Oblivion Lost.
Bierz Freeplaya od Xianiego, możesz wybrać sobie dowolną frakcję, nazwać swojego herosa i walczyć. Modzik zawalisty na pierwszy widok (własny wybór), ale mi bardzo szybko się znudził
kuba0023 napisał(a):w stalkerze zew prypeci jest taki mod , który powoduje to samo
Spostrzegawczość . Może dla tego jest taki tryb gdyż panowie z GSC sami go wmontowali . A co za tym idzie nazywa się to podstawka, a nie modyfikacja. To taka maleńka uwaga. P.S: Kurcze coś ostatnio złośliwy jestem .