Utknąłem w czarnobylu

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Utknąłem w czarnobylu

Postprzez StalkerCiastek w 30 Lip 2010, 13:35

Jezu ludzie, ale wy problemy macie :facepalm: !
1. Gra po wejściu do jakiejś lokacji automatycznie zapisuje grę pod nazwą "Auto save". No i nie mów, że nie masz wcześniej żadnych sejwów! Musisz mieć! Co najwyżej cofniesz się o te 20 minut, ale za drugim razem zawsze idzie szybciej. No chyba, że ostatni raz zapisałeś grę w Kordonie.
2. A może spróbuj szybko zabić jakiegoś Monoliciarza? Za którymś razem ci się uda i może nawet trup będzie posiadał jakąś apteczkę. Jeśli grasz na wysokim poziomie trudności zmniejsz go w opcjach. Ewentualnie zjedz kiełbasę czy chleb. Ona też odnawia HP.
3. Jak koledzy pisali pobierz Atlas Spawn Menu Mod. Tutaj mała instrukcja użytkowania.
> Ściągasz moda: http://stalker.filefront.com/file/Atlas ... _Mod;96202
> Instrukcję instalacji moda masz tutaj: viewtopic.php?f=49&t=625
> Otwierasz grę.
> Wczytujesz sejwa i natychmiast wychodzisz do menu. Tam naciskasz chyba F4 i klikasz "Medkit". W okienku możesz wpisać liczbę (czyli ile chcesz zespawnować).
> I możesz cieszyć się grą! Oprócz apteczek możesz spawnować karabiny, amunicje, kombinezony, jedzenie... w zasadzie wszystko.
LOL
Awatar użytkownika
StalkerCiastek
Redaktor

Dołączenie: 27 Cze 2008, 21:17
Ostatnio był: 26 Cze 2014, 17:46
Miejscowość: Gdzieś
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 58

Reklamy Google

Re: Utknąłem w czarnobylu

Postprzez Axideus w 30 Lip 2010, 14:09

:facepalm: I tyle jeśli chodzi o moje zdanie :) .Kłaniają się podstawy FPS'ów trochę taktyki i po kłopocie.Jak poziom za trudny to zmniejsz go sobie w opcjach.Na nowicjuszu to z Pmm armie rozwalisz :E .
Image
Awatar użytkownika
Axideus
Tropiciel

Dołączenie: 30 Lip 2010, 00:27
Ostatnio był: 21 Lis 2015, 17:08
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 46

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 25 gości